POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: POKEC O ČEMKOLIV A JINÉ OT + PŮLNOČNÍ POKECÍK :-)
A znam jeden pripad, kdy kolega v praci pekne prodelal trenky. Borec ho je*nul ze zadu do Octavie 4x4. Mno pojistovna a servis to nejak polepili, ale za rok se ukazalo, ze hardyho spojka, ci co to bylo, se jemne vyosila a za rok vykvedlala. Nova spojka vpodstate nesehnatelna a starsi za 21 tis. A to uz mel smulu.
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý ale do průmyslu až za 15nact let
To si radši koupim Saaba a necham si to predelat na ethanol od ofiko renomovanyho upravce (Saaby na to éčko uměj šlapat jak hodinky , navíc saab je skoro opel )
To si radši koupim Saaba a necham si to predelat na ethanol od ofiko renomovanyho upravce (Saaby na to éčko uměj šlapat jak hodinky , navíc saab je skoro opel )
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
Tak už je Casacada tady.. A myslím, že je povedená
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
K amortizaci:
nejvyšší soud nedávno potvrdil, když někdo způsobí škodu, platí pijišťovna vše a na amortizaci nemá pojišťovna právo.
je to o tom, jít za právníkem a jít do toho. k soudu nedojde, vím o čem mluvím
nejvyšší soud nedávno potvrdil, když někdo způsobí škodu, platí pijišťovna vše a na amortizaci nemá pojišťovna právo.
je to o tom, jít za právníkem a jít do toho. k soudu nedojde, vím o čem mluvím
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže když tě někdo nabouchá a pojišťovna nepošle celou částku (respektive jak poznat jestli peníz je s amortizací či bez kdo to určí tu cenu) tak si vzít právníka a jít natvrdo do žaloby?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
nezbyla někomu brzdova destička na ATE třmen?????pls...diky
jakej maš pruměr kotouče? pokud 265 mužu ti věnovat všechny 4 co dnes sundám
Born From Jets
jj asi jo mam to na zafiru.....beru ...akurat bys je musel poslat poštou .......sz ...dikaz....
Hoši měl bych jen takovou otázečku ....neprojímá z Vás někdo byt v okolí Karviné ??? S příételkyní sháníme nějaký dlouhodobý podnájem, nejlépe 1+1 Každopádně kdyžtak SZ Děkuji
Teď máme Z18xe Mazlík
Ahoj, potrebuju novy gumovy koberecu ridice. Kde a za kolik se to da koupit? Dnes jsem byl v oplu a tam to meli za 1200. Pak borec rikal, ze to ma nasklade dlouho, ze mi to muze dat za 600. I to se mi zda moc. Co myslite? Budu rad za rady
sice nepíšeš co máš za auto, ale asi astru. Já ti můžu jen napsat, že na zafiru jsem koupil origo sadu 4ks za 700 od člena zde na foru. Cena tenkrát hodně slušná. Tak pokud to bude sada a prokazatelně to bude origo a ne univerzální koberec kterej si pak upravuješ na míru, tak ta cena není zlá. Ale myslím že seženeš i tady za možná slušnější peníze
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
absinth: ano, nebát se a jít za právníkem, já za 10-ti minutovou konzultaci zaplatil 200,- !! (na okresním městě, takže zadarmo), ale bylo to pár nabušenejch minut a jindy mi investice 2000,- zachránila přes 70 000,- kačen.
Pojišťovny se kroutěj jako hadi, ale jak komunikujou s někým, kdo začíná judrem, věděj přesně, kde končí země krále miroslava a začíná půlnoční království
taky je dobrý použít firemní mail s podpisem, signalizujícím zázemí silné instituce a vysokou funkcí, kde se to právníky jen hemží a ne franta.buzna@seznam.cz, ale to nemá každej k dispozici.
//edit - nevhodné slovo, lepší význam
Pojišťovny se kroutěj jako hadi, ale jak komunikujou s někým, kdo začíná judrem, věděj přesně, kde končí země krále miroslava a začíná půlnoční království
taky je dobrý použít firemní mail s podpisem, signalizujícím zázemí silné instituce a vysokou funkcí, kde se to právníky jen hemží a ne franta.buzna@seznam.cz, ale to nemá každej k dispozici.
//edit - nevhodné slovo, lepší význam
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Díky za reakci! Za auto to se omlouvám, je to Astra G, 1999. Za těch 600 Kč je to jen koberec řidiče, ale určitě original. Prodávají tam zvlášť přední pro řidiče, přední pro spolujezdce a dohromady oba zadní. Já potřebuju jen ten pro řidiče, ostatní jsou v pohodě. Zkusím založit vlákno v rubrice koupím. Kdyby si toho tady někdo všiml a měl na prodej, určitě napište .hant píše:sice nepíšeš co máš za auto, ale asi astru. Já ti můžu jen napsat, že na zafiru jsem koupil origo sadu 4ks za 700 od člena zde na foru. Cena tenkrát hodně slušná. Tak pokud to bude sada a prokazatelně to bude origo a ne univerzální koberec kterej si pak upravuješ na míru, tak ta cena není zlá. Ale myslím že seženeš i tady za možná slušnější peníze
na aukru koupis celou sadu gumovych kobercu do 600kc
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013