Mám je druhou sezonu a spokojenost, ale saamozřejmě je to 90% po Prazedudus83 píše:To iste ako Defender len v rozmere 195/60 R15.

Mám je druhou sezonu a spokojenost, ale saamozřejmě je to 90% po Prazedudus83 píše:To iste ako Defender len v rozmere 195/60 R15.
Uvidime ako obstoja v tatranskej zime. Tu uz ma buduci vikend snezit podla predpovede. Doteraz som mal nejake polske. Este by aj 2 zimy vydrzali. Super boli, len balony ako svina 195/60 R15. Vyzeralo to debilne. Ale sneh mohol byt akykolvek, nebol problem.Defender píše:Mám je druhou sezonu a spokojenost, ale saamozřejmě je to 90% po Prazedudus83 píše:To iste ako Defender len v rozmere 195/60 R15.
Měl jasem je na Astře F a popravdě lepší pneu na zimu jsem v životě neměl! Heslo tam kde ostatní stojí já jedu platilo 100%! Kdybych nekoupil zimáky s hlinkáči od MAX - CZ tak bych šel do nich opětHerryCZ píše:Ty moje mely 5 let ci kolik a vzorek 6-7mm a 10cm na parkovisti byl problem. Nasledujici sezonu jsem obouval GoodYear Ultra Grip 7+ a 15 cm jsem nepoznal.
jen jestli to nejsou výmluvymanli2 píše:hejkdyby tam šli 16 tak už tam jsou
ale prostě to má tak velký brzdy že 17 je nejmení ráfek co tam dám
No já od nich utíkám, Barumky nechci ani vidět, měl jsem letní Brilantisy, tak zimní Polarisy 2...aaeon píše:v patek....budu skouset polaris 2.......tak se uvidí co uměj......
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |