Astra bertone 2.2
Astra bertone 2.2
Tak tady je můj mazel je to 2.2 16V 108 kw najeto 115000 km po prvním majiteli. Zatím najeto 1500km a velká spokojenost.
- Reklama
Re: Astra bertone 2.2
astra pekna a vitej tady at se ti libi tady
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Pěknej mazlík , tak vítej. Na chvíli jsi mne zmátnul nickem že si Zdenda koupil Coupe
Mobil : 602318645
dík za přivítání zatím se mi to tu dost líbí vypadá to že jste prima banda lidí
-
- Kontaktovat uživatele:
také vítám.. mě uhranula ta barva... ta se povedla... jinak copak tam máš za výbavu?
jojo mě taky jak jsem ji viděl tak říkám ta je moje vybava no mám to v elektrice komplet manualní klima,tempomat,taková klasika....zatmavený okna s atestem vzadu křídlo atd
-
- Kontaktovat uživatele:
jasně.. palubák to má, nebo dokonce barevnou navi? plánuješ nějaké úpravy (tuzing, či úpravy co nejčastěji řešíme my tady, jako dodělat si co největší možnou výbavu co se do géčka dávaly a mnohdy jdem i za tyto hranice..)?
kola na leto...konečně doma
palubak obyč bez navigace ale v plánu mám žměnit podsvícení,radio tam je origo takže bych tam chtěl nové s lcd vyjížděcím kola sedačky dát do kůže, loketku,možná předělat manualní klimu na digitalní ,přemyšlel jsem i o překopání na bioetanol ,v plánu toho je dost ale záleží na financích
Čau krásný auto i kola akorát jsou na audi to se mi trosku nelíbí
to jsou jen středový krytky ......mám k tomu origo bbs
jsou to 18 et 46 tak doufám,že je tam dostanu mám v plánu na ně strčit gumy 225/40/18