po vycist.klapky nedrzi volnobech
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: po vycist.klapky nedrzi volnobech
Pokud ti pak system bude pracovat,tak není co dál zničit.Zkus to,co ti radí Aleš.Jinak jak jsem již psal jednotku po repasi tu mám.
- Reklama
Není co zničit. Jestli chybí propojení zemnící části v jednotce, není s tímto bodem spojena váha vzduchu. Toto spojení můžeš uměle vyrobit natažením nového drátu, od nějaké kostry ( minus baterie) na pin2 váhy vzduchu. Pokud to spojení funguje, nic se nezmění, jen bude proudově posíleno. To sice nemá význam, ale nic nezkazí.
Zkus a uvidíš.
Trochu něco takového , i když s dávkou tajemna, řešili tady: http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... .php?26673
Sice postup a příčinu nepopsali, myslím si ale, že to bude zrovna tenhle případ, kdy se v jednotce přeruší zemní spoj a novým drátem se to pak dá " opravit" .
Zkus a uvidíš.
Trochu něco takového , i když s dávkou tajemna, řešili tady: http://www.opelclubrenbau.cz/e107_plugi ... .php?26673
Sice postup a příčinu nepopsali, myslím si ale, že to bude zrovna tenhle případ, kdy se v jednotce přeruší zemní spoj a novým drátem se to pak dá " opravit" .
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Ahoj,
lidičky mám astru g 1,6 16v při zahřátým motoru na volnoběh mi kolísaj otáčky už jsem vyčistil vše co se jen dalo. na diagnostice mi nic nenašli jediná věc kterou jsem našel bylo kolísání u MAP senzoru může to mýt s tím něco společného a mohlo by to mít i nějaký původ v ŘJ????....budu vděčnej za každou radu.....
lidičky mám astru g 1,6 16v při zahřátým motoru na volnoběh mi kolísaj otáčky už jsem vyčistil vše co se jen dalo. na diagnostice mi nic nenašli jediná věc kterou jsem našel bylo kolísání u MAP senzoru může to mýt s tím něco společného a mohlo by to mít i nějaký původ v ŘJ????....budu vděčnej za každou radu.....
čistil jsem žádnej rozdíl....
Čistit nepomůže, co když je už načatá, vadná....zkusil jsi ji vyměnit za jinou ???
Teď máme Z18xe Mazlík
to ještě ne, jak jsem psal MAP senzor mi vykazoval kolísání tak zkusím to, snad to bude to už jsem z toho na prášky...
tak,,,mam novou jednotku z bouracky,normalne motor vrčel.....mam jednotku imo i s cipama,,,za 5tis....a stejne... nastartuju a začne se to dusit az to chcipne...opcom me neukazuje zadnou chybu,,,,dam tak starou vahu vzduchu o ktery vim ze je posmrti...a motor bezi jede sice ma na volnobech divnej chod ale jede.....a op-com hlasi 0100,0170,0110
x16XEL nemá váhu vzduchu, co máš za motor?
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
a co jsi tam dal za váhu vzduchu? Novou, použitou z vraku, je pro tvůj typ motoru? Co je to za výrobce té váhy
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
je to ta sma co sem mel pred tim....byla odskousena na jinnym aute a normalne sla....
je to origoš
Co píše diagnostika s tou " novou" váhou za hodnoty? Kdyžtak kousek nahraj a pošli mi to v csv formátu.
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
tak a sme u doktora a už mě bolí šrajtofle.......přeskocil rozvodak,vačky sou pootočeny o zub..... ....naštěstí se to nepotkalo jenomže to neni vše..to co je u vše na straně rozvodu multak kladka a podobne je taky v pr..... a samo ze pumpa.a to se nevi jakej je snimač ot.kliky dalsi 2,5tis....a 10tis je fuš.......rozvody sou pretoceny max 5tis."podle karticky".to.sem mel f planu po novym roce
no a elektrika je ready mam to fporadku co se tyce jednotky a imobil, a vahy vzduchu
a na zaveř,.... uzávěr......
no a elektrika je ready mam to fporadku co se tyce jednotky a imobil, a vahy vzduchu
a na zaveř,.... uzávěr......