Erikova Astricka 2.0 DTI
Re: Erikova Astricka 2.0 DTI
tak ja som zohnal kozene sedacky za 50 eur , ale na soferovej uz bola predra koza a zadna mi nepasovala kedze to bolo z cabria , takze som sa na to vybobol a predal
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
- Reklama
a dnes bola astricka zas po dlhej dobe rozobrata
Pěkně pěkně No my jsme chtěli koupit taky sedačky, samozřejmě na výhřev, protože kabely mám natáhlý k palubce, ale nemám ještě ty moduly a ani peníze, takže to musíme odložit na další rok a snad v zimě budeme vyhřívat kouličky a pipinku
Teď máme Z18xe Mazlík
a dockala sa noveho MID-u , plus slovensky jazyk a cervene podsvietenie
Pekne,velmi pekne .
dakujem , inac babracka je kym to namontujes a pozapajas vsetky kable ale oplati sa
Nemas zaco.Ja tiez chcem zmenit podsvietenie na modre,ale zatial len chcem .Ako rozobrat to urco rozoberem,ale zlozit to bude horsie.Ale dako sa to urco spravy
no ja ked som to prvy krat rozoberal tak to tiez bolo o hubu no teraz je to uz malina
Ja tiez,mam niektore veci namakane,ale jedna ma zaskocila.Rozobral som stredovy panel a ako mas tlacitko na cirkulaciu vzduchu,tak mi vypadlo.A proste tam nejde uplne nacvaknut.Nejde tam ani s citom a ani silou.Proste tam nejde.
neviem ako to mas tam robene , na astre je asi ine a na ocovej zafire je digitalna klima , takze ti neviem poradit
chlapci jako ste upravili tie zadne svetla aby svietili 4 koncove?