Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
dneska se astřička projela, necelejch 500km, LBC-HK-PB-DvurKralNL-HK-PH-LB, vzala 26 litrů, tzn kolem 5,2l/100km...nadřela se chuděra, v každym bazaru musela zastavit bo scháníme corzu B, kdyby někdo nějakou měl na prodej tak napište
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
jeee jeden a druhej ma babu takze nevim nevim estli tam boxerky uvidimmanli2 píše:xpolstarekx: http://opelclubrenbau.cz/forum_viewtopic.php?36.44568
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
o víkendu jsem protáhnul svou G caravan na Moravu a zpět. Byla to první delší jízd a nemůžu si stěžovat. Jel jsem kolem 140km/h a spotřeba vyšla na 6,1l. To jsem čekal míň. Podle recenzí to 17DTI umí výrazně levněji. No, asi kdybych jel celou cestu 110km/h, tak by to bylo někde jinde...
Ale pořád je šest litrů pohodka. :-)
Ale pořád je šest litrů pohodka. :-)
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
-
- Kontaktovat uživatele:
jojo astricka je napapkanej mazlikMattej píše:o víkendu jsem protáhnul svou G caravan na Moravu a zpět. Byla to první delší jízd a nemůžu si stěžovat. Jel jsem kolem 140km/h a spotřeba vyšla na 6,1l. To jsem čekal míň. Podle recenzí to 17DTI umí výrazně levněji. No, asi kdybych jel celou cestu 110km/h, tak by to bylo někde jinde...
Ale pořád je šest litrů pohodka.
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
tak na to jsem zvedavejxpolstarekx píše:mnjo ode me dneska astriccka dostala nalakovat kridlo... 2200,- a pristi tejden tam prijde soupnout, juchuklubo píše:dneska se astřiška poměla, dostala plnou nádržku (ne na držku ) a palivovej a vzduchovej filtřík...
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
:-( neboj, časem to přebolí a najděš jinýho chalana, kterej bude nejvíc nejlepší. ;o)xpolstarekx píše:mnjo tak semnou se vcera rozesel pritel, tak jsem cela smutna sla to kridlo pridelat a uz tam je, je to krasnounky. Pak jsem ji jela projet a dofouknout gumy, fotecky hnedka soupnu jen jsou foceny mobilem .
A navíc máš teď radost z toho křídla, tak se na nějakýho chlapa, kterej tě neumí docenit můžeš vyprdnout. ;o)
A už budou ty fotký? ;o)
-
- Kontaktovat uživatele:
nevim mnjo, je videt ze me neznas, o tom by ti mohl rict svoje YANEK proc je u me problem si nekoho najit a kdyz uz tak je to hnedka takhle nekde tamhle jojo jdu na ty fotky tak mmntMattej píše:neboj, časem to přebolí a najděš jinýho chalana, kterej bude nejvíc nejlepší. ;o)xpolstarekx píše:mnjo tak semnou se vcera rozesel pritel, tak jsem cela smutna sla to kridlo pridelat a uz tam je, je to krasnounky. Pak jsem ji jela projet a dofouknout gumy, fotecky hnedka soupnu jen jsou foceny mobilem .
A navíc máš teď radost z toho křídla, tak se na nějakýho chlapa, kterej tě neumí docenit můžeš vyprdnout. ;o)
A už budou ty fotký? ;o)
Tak mě tu máte
Je mi jasný, že tě neznám a že mezilidský vztahy jsou plný maličkostí, do kterých třetí osoba ani nemůže dohlédnout. jen jsem ti chtěl zvednout náladu. ;o)xpolstarekx píše:nevim mnjo, je videt ze me neznas, o tom by ti mohl rict svoje YANEK proc je u me problem si nekoho najit a kdyz uz tak je to hnedka takhle nekde tamhle :cry: jojo jdu na ty fotky tak mmntMattej píše::-( neboj, časem to přebolí a najděš jinýho chalana, kterej bude nejvíc nejlepší. ;o)xpolstarekx píše:mnjo tak semnou se vcera rozesel pritel, tak jsem cela smutna sla to kridlo pridelat a uz tam je, je to krasnounky. Pak jsem ji jela projet a dofouknout gumy, fotecky hnedka soupnu jen jsou foceny mobilem .
A už budou ty fotký? ;o)
-
- Kontaktovat uživatele:
ja vim, dekuju ... jen ty vztahy moc nechapu njo fotku soupnu k sobe do tematu.Mattej píše:Je mi jasný, že tě neznám a že mezilidský vztahy jsou plný maličkostí, do kterých třetí osoba ani nemůže dohlédnout. jen jsem ti chtěl zvednout náladu. ;o)xpolstarekx píše:nevim mnjo, je videt ze me neznas, o tom by ti mohl rict svoje YANEK proc je u me problem si nekoho najit a kdyz uz tak je to hnedka takhle nekde tamhle jojo jdu na ty fotky tak mmntMattej píše: neboj, časem to přebolí a najděš jinýho chalana, kterej bude nejvíc nejlepší. ;o)
A už budou ty fotký? ;o)
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele: