radio se po vymene baterky tvari mrtve
radio se po vymene baterky tvari mrtve
nesetkal jste se s tim nekdo pls? musel jsem menit v Gecku baterii a po vymene radio (original) ani neblikne, cerveny kod nic, na zapinani nereaguje, pojistka c.34 (jestli je to ta spravna) vypada taky v pohode.
display a vsechno ostatni zda se funguje bez problemu
dik predem za jakoukoli radu
display a vsechno ostatni zda se funguje bez problemu
dik predem za jakoukoli radu
X16XEL 1.6 16V rv2000 edice 100 :)
- Reklama
Re: radio se po vymene baterky tvari mrtve
Nemá to rádio ešte poistku v zadu, tam kde sa pripájajú konektory? Teraz fakt neviem...
Opel Astra G Caravan r.v.99 1.6 16V X16XEL
OP-COM
OP-COM
to bohuzel nevim, zatim jsem je nemel nikdy vydelany a novy se mi zrovna moc nehodi kupovatkukajz píše:Nemá to rádio ešte poistku v zadu, tam kde sa pripájajú konektory? Teraz fakt neviem...
Měl jsem vyndané originální VDO CDR500 a to má ještě vzadu vlastní pojistku. Nevím jak jiná rádia.
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
aj moj pioneer ma vzadu svoju poistku... skus ju skontrolovat (nie len opticky)
bezva, tak snad to bude tim, ted jen to vyndat
teda i doufam, ze to radio nemuze za tu kleknutou baterku ale pry tam byl zkratovanej jeden clanek
teda i doufam, ze to radio nemuze za tu kleknutou baterku ale pry tam byl zkratovanej jeden clanek
Jestli máš CDR500 tak se bez origo vyndavacích bazmeků vyndavá docela blbě. Celkem mi trvalo, než jsem na to přišel. Dával jsem sem na fórum fotku toho mechanismu https://www.astra-g.cz/forum/download/f ... &mode=view
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
jojo, nekde jsem tu videl kdysi navod nebo radu jak na to pomoci hrebiku, tak uvidim, snad bude fungovat, ikdyz obcas tak podivne aji pocvakavalo