Kridlo

Úpravy od motoru až po plasty
Pitman

Kridlo

Příspěvek od Pitman » 30 lis 2006, 18:54

Mate nekdo na Astre homologovane kridlo? Dneska jsem mluvil s chlapkem z tuningshopu a rikal mi, ze se tady v CR nepordava jedine kridlo na Astru, ktere by bylo homologovane.......tak nevim.... :shock:

Reklama

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 lis 2006, 18:56

kecá, u opla si můžeš koupit originál OPC za 25000 :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

manli2

Příspěvek od manli2 » 30 lis 2006, 19:10

to je čtvrtina výkupní ceny astry.... :D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Perseus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Perseus » 30 lis 2006, 19:13

ja mam homologovany kridlo od mattiga.
>>-Moje Astra-<<

OPEL ASTRA 2.0 DTI - Y20DTH

Obrázek

Pitman

Příspěvek od Pitman » 30 lis 2006, 20:35

mno nevite kde by sla aspon nejaka homolgace na kridlo sebrat.....mam ho nehomogovany.....nejaka nalepka z jineho kridla ketere je homologvane..treba toho Mattiga

pepca

Příspěvek od pepca » 30 lis 2006, 20:40

:shock: :shock: tak díky,krásně jsi mně vyděsil,já když to mé křídlo nechal dát na auto,tak jsem žádnou homologaci vůbec nehledal,ani jsem na to nevzpomně,to znamená,že mně čekají tedy problémy?křídlo mám přilepené a přišroubované,ale stříšku pouze přilepenou,tak to abych se tedy bál jestli po nich jdou,no nazdar. :( :( :roll:

Pitman

Příspěvek od Pitman » 30 lis 2006, 21:39

pepca píše::shock: :shock: tak díky,krásně jsi mně vyděsil,já když to mé křídlo nechal dát na auto,tak jsem žádnou homologaci vůbec nehledal,ani jsem na to nevzpomně,to znamená,že mně čekají tedy problémy?křídlo mám přilepené a přišroubované,ale stříšku pouze přilepenou,tak to abych se tedy bál jestli po nich jdou,no nazdar. :( :( :roll:
myslim ze muzes byt v klidu.....bavil jsem se o tom s par lidma a rikali ze pokud clovek vylozene neporovokuje tak je to ok........spousta lidi se po zavedeni bodoveho systemu bala, ale poldove jdou spis po neonech nebo nejakych brutalnich vecech co na aute nemaji vubec co delat......ja tu atestovou nalepku chtel jen pro sichr......
...no a ted mi rekni jak dlouho s tim jezdis a jestl si uz s tim mel nejaly problem.....asi ne vid :lol: takze se neboj :wink:

pepca

Příspěvek od pepca » 30 lis 2006, 21:45

:wink: tak je pravda několik kontrol jsem již podstoupil,nic se nedělo,je pravda,že mám křídlo jen decentní,žádný brutal,ale čeká mně příští léto STK,tam to bude asi horší :roll:

Pitman

Příspěvek od Pitman » 30 lis 2006, 21:51

pepca píše::wink: tak je pravda několik kontrol jsem již podstoupil,nic se nedělo,je pravda,že mám křídlo jen decentní,žádný brutal,ale čeká mně příští léto STK,tam to bude asi horší :roll:
ted jsem koukal na to kridlo a na tu strisku....to je naprosto v poho a jak rikas par kontrol uz si bez uhony podstoupil.....
ja to kridlo mam prave trochu vetsi ......
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=1986 :lol:

pepca

Příspěvek od pepca » 01 pro 2006, 12:42

:shock: :shock: tedy upřímně,tady bych se vážně již obával,tedy na STK,já raději střídmější,prostě moc na sebe neupozornovat,dráždit,když pak trefíš na vol...,však to znáš. :wink:

Pitman

Příspěvek od Pitman » 01 pro 2006, 13:27

pepca píše::shock: :shock: tedy upřímně,tady bych se vážně již obával,tedy na STK,já raději střídmější,prostě moc na sebe neupozornovat,dráždit,když pak trefíš na vol...,však to znáš. :wink:
dostanes bod a neco malo penez k tomu..to se neda nic delat....jinak STK se daji vyresit ze nejdes rovnou na STK kde muzes narazit na nejakeho vola, ktery ti to kuli tomu zamazne, ale existuje i spousta malych servisu, kde zajistuju STK...tak ji tam proste nechas o malinko navic a vzhledem k tomu ze oni se s tima lidma, ktery to STK delaj znaji tak uz ti to zajisti, aby to proslo :lol:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 01 pro 2006, 17:50

Perseus píše:ja mam homologovany kridlo od mattiga.
napodobne 8)
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 pro 2006, 20:24

pepca píše::shock: :shock: tedy upřímně,tady bych se vážně již obával,tedy na STK,já raději střídmější,prostě moc na sebe neupozornovat,dráždit,když pak trefíš na vol...,však to znáš. :wink:
Tak vidíš, tvoje křídlo je oproti Pitmana skoro nic, tak bych se fakt nebál, že budeš mít nějaké problémy. Snad většina policistů na toto ohledy nebere, kamarad ma Renault Mégane coupé a má na něm WRC křídlo a nikdy ho kvůli křídlu nestavili... Staví hlavně kvůli výfuku, když ti brutálně řve, zapnuté neony, nějaké haluz barevné žárovky a samozřejmě když jedeš jako prase :wink:, nebo jen běžné kontrole 8) .
Na technické bych se toho asi taky nebál, žádné monstrum nemáš a provoz to neznemožňuje :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 04 pro 2006, 20:27

Zigi píše:Tak mi to delal jeden znamej :wink: Dal jsem mu auto na nejakou opravu a rekl mu,at to hned hodi na STK,pak jsem mu dal prachy a cau :lol: :lol:
Hmmm a pak se nemate divit, že po silnicích jezdí uplné s prominutím s**čky, které jsou totálně prohnilé, zbržďují provoz, ale hlavně že mají platné stk :roll:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

pepca

Příspěvek od pepca » 04 pro 2006, 20:38

SyncMaster píše:
Zigi píše:Tak mi to delal jeden znamej :wink: Dal jsem mu auto na nejakou opravu a rekl mu,at to hned hodi na STK,pak jsem mu dal prachy a cau :lol: :lol:
Hmmm a pak se nemate divit, že po silnicích jezdí uplné s prominutím s**čky, které jsou totálně prohnilé, zbržďují provoz, ale hlavně že mají platné stk :roll:
:shock: :lol: to ano,stará škodárna,samý rez,ale za oknem samolepku,jsem OK,jedu z STK,to nemá chybu,podotýkám nálepka svíticí novotou. :twisted: :evil:

Odpovědět