Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
o folii jsem přemýšlel to je jasné ta by mě vyšla cca na 6500,- ale nástřik by byl levnější ,a hlavně folie měl jsem na kapotě byla to teda ta obyčejná 3D Carbon ,ale neměla vzdochové kanálky a prostě lak je lak tady ti někdo nechtěně škrábně a rozsápne folii kdežto ten lak snese víc a hlavně můžeš to pak opravit tempem nebo jinými přípravky , lak bude asi lepší řešení a hlavně na folii máš záruku max 5let tak ,že to vidím na ten lak dost se mi líbí jak měl Kubes tu stříbrnou s tím černým pruhem dole ale myslím normálně lesklou to byla pecka a přesně něco takového bych si představoval.
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
- Reklama
to bude pak silver-bullet2 ..ten pruh jsem viděl na fotce,nějaká alfa romeo tak mě to inspirovalo a dá to dost práce,ten se tam hodí,udělej ho ale min. 15cm široký,výška od spodu dveří tak 3cm
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Kurde ale mě nikdo nepomůže s tím přebarvením To jste teda kamarádi
Já bych chtěl něco jako má Kubes, ale ta Bílá mě tak moc Rajcuje až to pěkné není.....Ale Kubes barva je mazéééc, vypadá to jak ty některé matné auta třeba jak jsou ty tuningy do zrezivělé barvy No ale sakra chtělo by to předělat nárazníky a prahy....následně hodit new lak aj trochu kapotu upravit....jenže kde to mám dělat ??? nemám prostor a ani to neumím sakra......do háje dubového
Já bych chtěl něco jako má Kubes, ale ta Bílá mě tak moc Rajcuje až to pěkné není.....Ale Kubes barva je mazéééc, vypadá to jak ty některé matné auta třeba jak jsou ty tuningy do zrezivělé barvy No ale sakra chtělo by to předělat nárazníky a prahy....následně hodit new lak aj trochu kapotu upravit....jenže kde to mám dělat ??? nemám prostor a ani to neumím sakra......do háje dubového
Teď máme Z18xe Mazlík
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
já už ten pruh viděl na nové Vectře ,ale tam to bylo už od výroby ,ale hlavně mě inspirovala ta tvoje stříbrná Astra přesně něco takového chci udělat tak ,že přesně jak říkáš bude bullet 2 ale já pujdu do toho jak jsi měl tu stříbrnou lesklou ne mat protože to vypadalo peckově ! a inspirovalo mě to tak ,že v létě pujde auto na špalky ,odstrojit a komplet přestříkat už se na to těším
Pjasatoo neboj něco stím taky vyvedeme
Pjasatoo neboj něco stím taky vyvedeme
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Kubesi přesně tohle je top co se líbí mě , nechci se opičit ale je to prostě nádherný a já do toho prostě pujdu za každou cenu
když už se budeš pouštět do tak velke akce tak protáhni pruh do blatníku a třeba i do předního narazníku a neboj se ho udělat trošku širší
jak to ma třeba na teto fobii http://img6.imageshack.us/img6/7395/dsc2731v.jpg
jak to ma třeba na teto fobii http://img6.imageshack.us/img6/7395/dsc2731v.jpg
Born From Jets
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
nevypadá to zle ale asi zůstanu u tohohle to je přesně to co se mi líbí
No já jsem si dneska koupil takové ty barevné ledky z 25,- /ks a modré především....a natáhl jsem do otvoru kde fuká vzduch
Nahodím pak fotky, jak to svítí v noci, je to velice jednoduché a napojím to ( když jsem přemýšlel, co mám neonky v masce, tak jsem přemýšlel že bych to napojil na ně...jenže to je vlastně jedno, udělám to tak že to prostě píchnu na kabeláž od popelníku :D Když rozsvítím světýlka parkovaček, tak se rožnou i modré barvičky v dírách topení.
Udělal jsem to zatím jen na Levou a Pravou stranu.....prostřední panel bych musel celý oddělat a to se mi nechce
Trošku tuzingu neuškodí
No v noci udělám fotky...
Jo a nevím sice kdo to psal, že SPZ osvětlení je pod 14.4 V ...to je blbost....celé auto má 12V !!! Jak vevnitř tak i venku, takže chyba panáčku Dokonce to je napsáno i v "Jak Na To"
Nahodím pak fotky, jak to svítí v noci, je to velice jednoduché a napojím to ( když jsem přemýšlel, co mám neonky v masce, tak jsem přemýšlel že bych to napojil na ně...jenže to je vlastně jedno, udělám to tak že to prostě píchnu na kabeláž od popelníku :D Když rozsvítím světýlka parkovaček, tak se rožnou i modré barvičky v dírách topení.
Udělal jsem to zatím jen na Levou a Pravou stranu.....prostřední panel bych musel celý oddělat a to se mi nechce
Trošku tuzingu neuškodí
No v noci udělám fotky...
Jo a nevím sice kdo to psal, že SPZ osvětlení je pod 14.4 V ...to je blbost....celé auto má 12V !!! Jak vevnitř tak i venku, takže chyba panáčku Dokonce to je napsáno i v "Jak Na To"
Teď máme Z18xe Mazlík
ty ledky ve výdechách bych si udělal aby byla možnost je kdykoliv dle potřeby vynout. Občas se mi stane že i ledky co svítí na podlahu a pedály jsou nepříjemný a vypnu je. Hlavně v noci když jedeš v místě kde nejsou lampy a koukáš kde je jakej patník tak ty ledky řežou do očí a to není dobrý. Ve městě je to na pohodu, tam oči registrují hodně světelných bodů a nevadí to.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
pjasatoo cele auto je na 12 voltu ale altik dobiji bateri na 14.2V ukazuje mi to i palubak
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
hante :
Myslíš že z 100 metroví dálky rozpoznáš ledky i když jsou modré v masce zabudované tak aby svit šel do prostoru motoru, tudíž nic tě neoslní a ani ti to nebude řezat oči Věř mi a mám to vyzkoušené, i když stojím před autem 20-30 metrů, nerozpoznáš ledky při zapnutých světlech jen tak lehce....
Jo a ty ledky mám udělané na vypínač, to se neboj
mirdo :
Jelikož tu jeden člen psal, že pokud střelím ledku místo žárovky v SPZ osvětlení, tak se mi odpálí, ale to je právě to co jsem reagoval....to je blbost...maximálně vlhkost, ale tu mám teď vyřešenou úplně stejně jak na neonech v masce a přitom jsou to ledky.....jen jsou trošku upravené aby tam nešla vlhkost Takže nevidím jediný problém Ale co psal dotyčný že je tam proud 14,2 V tak to je konina
Myslíš že z 100 metroví dálky rozpoznáš ledky i když jsou modré v masce zabudované tak aby svit šel do prostoru motoru, tudíž nic tě neoslní a ani ti to nebude řezat oči Věř mi a mám to vyzkoušené, i když stojím před autem 20-30 metrů, nerozpoznáš ledky při zapnutých světlech jen tak lehce....
mirdo :
Jelikož tu jeden člen psal, že pokud střelím ledku místo žárovky v SPZ osvětlení, tak se mi odpálí, ale to je právě to co jsem reagoval....to je blbost...maximálně vlhkost, ale tu mám teď vyřešenou úplně stejně jak na neonech v masce a přitom jsou to ledky.....jen jsou trošku upravené aby tam nešla vlhkost Takže nevidím jediný problém Ale co psal dotyčný že je tam proud 14,2 V tak to je konina
Teď máme Z18xe Mazlík
tyo nejdřív mě tu hanobí (ne přímo vy hoši) a ted' mě budou kopírovat .jen tak dál,mě to nevadí,pokud to auto nebude uplně stejné tak to neřeším a už se těším na vaše úpravy..rád bych pomohl,škoda že jsme všeci tak daleko...prostoru se neboj,já jsem všecko dělal na trávníku před domem má to nevýhody hlavně při lakování...ten pruh jak jsem psal: určo širší než na fotce
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Hant ale myslel ledky v topení sam si myslím, že je to dost nepraktický, osvětlení mam ztlumené na minimum a stejně ě štvě, že to šileně svítíPjasatoo píše:hante :
Born From Jets
na veskerich vystupech na osvetleni je 12V,kdyby tam bylo tolik kolik dobiji baterku tedy 14.4 tak se odpali ne hned ale rychleji nez prd
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
přesně tak. Myslel jsem výdechy topení v kabině. Klidně si dej ledky i na výfuk a do masky červený světlo jako Night raider. Osobně proti ledkám nic nemám a čím víc svitu tím líp. Nyní s nima osvětluju už i akvárko a paráda. Kam se hrabe zářivka. Jen jsem se ti snažil poradit abys to ovládal přes vypínač a mohl sis to kdykoliv dle potřeby zhasnout. A nebo je tu taky ještě jedna možnost nasvícení - http://www.bestdarky.cz/svitici-led-tka ... -1656.html
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1