Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Reklama
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
to není vůbec špatný jen ještě i ten display s km jsi mohl podsvítit
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
StistkoOpel píše:to není vůbec špatný jen ještě i ten display s km jsi mohl podsvítit
chci ručičky a display,ovládáni na volantu do červené.... bohužel než se to zase rozdělá, tak musim sehnat tu páčku co zajišťuje svorkovnici na budikách...ta to příště už nevydrží
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
jj taky tam budu dávat červené ručičky už je mám i připravené jsou z felicie jo to máš pravdu ta bílá blbůstka tam je docela vachrlatá už i mu mě ke všemu vždycky najít tu polohu ve které to vyndat a zase zandat ty budíkyMiichaal píše:StistkoOpel píše:to není vůbec špatný jen ještě i ten display s km jsi mohl podsvítit
chci ručičky a display,ovládáni na volantu do červené.... bohužel než se to zase rozdělá, tak musim sehnat tu páčku co zajišťuje svorkovnici na budikách...ta to příště už nevydrží
u mě budou jen červeně nasvícené...StistkoOpel píše:jj taky tam budu dávat červené ručičky už je mám i připravené jsou z felicie jo to máš pravdu ta bílá blbůstka tam je docela vachrlatá už i mu mě ke všemu vždycky najít tu polohu ve které to vyndat a zase zandat ty budíkyMiichaal píše:StistkoOpel píše:to není vůbec špatný jen ještě i ten display s km jsi mohl podsvítit
Tak jsem doba na špalkách přehazoval převodovku.Celkový čas dolů a zpět 9 hodin
lawer
lawer
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
a co jak to šlo ?lawer píše:Tak jsem doba na špalkách přehazoval převodovku.Celkový čas dolů a zpět 9 hodin
lawer
mě čeká nová spojka moc se mi do toho zatím nechce tak čekám kdy odejde úplně doufám ,že do příštího léta ještě vydrží pak auto pujde taky na špalky pujdou dolu kapota všechny dveře kufr plasty atd. a celé auto půjde z černé nastříkat na stříbrnou
neee stříbrnou neee co třeba ardenblau? nebo něco unikátního
Born From Jets
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
nene stříbrná je jasná ještě jsem přemýšlel o modré jako má OPC a černou lesklou a nebo bílou ,ale ta stříbrná vypadá jako už definitivníMirdas píše:neee stříbrnou neee co třeba ardenblau? nebo něco unikátního
stříbrná je okoukaná vlastně každá druhá Astra
co třeba tahle jedovatá zelená
nebo tahle cihlová z I500 je pěkná
je totiž spousta hezkejch barev proč se chceš zbavit černé?
co třeba tahle jedovatá zelená
nebo tahle cihlová z I500 je pěkná
je totiž spousta hezkejch barev proč se chceš zbavit černé?
Born From Jets
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Ta zelená nevypá vůbec zle ale ne já nejspíš budu volit tu stříbrnou nebo černou lesklou no přestříkat to chci proto ,že když jsem to před půl rokem kvůli nějakýmu blbcoj rozbil tak mám jinou kapotu aúplně nový nárazník v základovce a kapota je v té barvě jako měli Alfy stou proměnnou barnou stříbrnou a na slunci to jakoby zezelenává, a protože mám kvůli té nehodě rýhance přes celý levý bok :-// a pak týden na to co jsem to dal do kupy tak zase na levé straně do zadních dveří nacouval nějaký trouba na benzínce ale malinko ,tak že o prázninách to chci všechno tohle přebrousit opravit a hodit tomu nový láček ale asi nakonec to bude ta černá lesklá abych nemusel běhat po úřadech se změnou barvy a také kvůli lehčí práci ,že bych nemusel vyndávat dveře stříkat B sloupky uvnitř prahy atd. a přestříkal bych prostě vnějšek ,jako ono to není úplně černá v TP mám šedá tmavá metal. tak ,že myslím že černá lesklá tomu bude seknout
co řešíš úřad dáš 50 napíšeš 2 slova a je..jinak stříbrnou nene pokud bylo kytováno tak to tak nepřekryje,ale zas na černé jde vidět binec kor když je dělan doma,mám černou sřechu a jsou tam hnědé sračky stačí dyž zaprší
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
právě to i mě štve na tý mojí to omeju a zachvíli je to auto jako prase kort na jaře pyl a všechno tohle svinstvo na tom je úplně hrozně vidět sakra to je hozhodování tak ,že by nakonec ta bílá mohla padnout máme bílou Octavii II a člověk by řekl ,že na bílé bude všechno vidět ,ale naopak , sáákryš ne prostě zůstávám u černé lesklé
zima je dlouhá...změníš názor ...navíc černé auto se snadněj předlédne a sestřelí..kdybys chtěl prodávám černé zadní světla na astru,žádný sprej origo
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
stistko a nepřemýšlel jsi o folii? bylo by to asi i levnější
Born From Jets