Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: astra SRi-ressurection-fotky str.93 !!!
tak teď musíš dorazit na sraz! a nechci slyšet žádný odmlouvání
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
- Reklama
No holt můžu jen tiše závidět Opravdu klobouk dolů Kubesi.....ty voe...já bych chtěl taky nastříkat celé auto....kdo mi pomůže Tohle je přesně tuzing co se líbí mě.....Udělat si svůj homestyle tuning at home..... Prostě pohrát si doma v klidku, nekupovat zbytečně předražený nárazníky, které stejně křupnou jednou No a osobně co bych ještě přidal, tak určitě Křidélko !!!!
Prostě koupit pořádné křídlo nebo doma vyrobit, když jsi takový kutil Mě osobně se mi líbí Rally Křídlo .....To je to zaoblený z jedné strany na druhou ...akorát na hatchbacky
No tak jo...sakra mám co dohánět !!!
Prostě koupit pořádné křídlo nebo doma vyrobit, když jsi takový kutil Mě osobně se mi líbí Rally Křídlo .....To je to zaoblený z jedné strany na druhou ...akorát na hatchbacky
No tak jo...sakra mám co dohánět !!!
Teď máme Z18xe Mazlík
No pěkně se to vybarvilo
Nevím jestli se mi to jen zdá, ale není ta mřížka v nárazníku trošku od té šedé barvy? Aspoň na čtvrté fotce to tak vypadá.
Nevím jestli se mi to jen zdá, ale není ta mřížka v nárazníku trošku od té šedé barvy? Aspoň na čtvrté fotce to tak vypadá.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
proto je psát nebudu,nejde to,neřešit...
Pjasatoo:stačí vědět co chceš a nebát se,párkrát se něco podělá a přijsou i dny kdy jsi bez nápadu i chuti tomu dát další čas i peníze a pak přijse ten zlom kdy si usmyslíš ''nevzdám to!!!'' a pak se to dá vládnout....kdybych to sečetl tak ten přední nárazník sežral cca 6000kč,zadní asi 4000 takže ....tuzing no ale jelikož se to někomu líbí tak sem spokojen....křídlo vím přesně které bych dal,to vyrábět nebudu ..já ti pomůžu příští rok ti to stříknu,dyt těch kolik? 150km se dá
ne to je ta mřížka ohlá zevnitř a dělá to odraz,taky mě to štve časem to pořeším
Pjasatoo:stačí vědět co chceš a nebát se,párkrát se něco podělá a přijsou i dny kdy jsi bez nápadu i chuti tomu dát další čas i peníze a pak přijse ten zlom kdy si usmyslíš ''nevzdám to!!!'' a pak se to dá vládnout....kdybych to sečetl tak ten přední nárazník sežral cca 6000kč,zadní asi 4000 takže ....tuzing no ale jelikož se to někomu líbí tak sem spokojen....křídlo vím přesně které bych dal,to vyrábět nebudu ..já ti pomůžu příští rok ti to stříknu,dyt těch kolik? 150km se dá
ne to je ta mřížka ohlá zevnitř a dělá to odraz,taky mě to štve časem to pořeším
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Víš jak já nemám garáž ani RD, takže stříkání laku by bylo zajímavé ( cenově ). Teď právě přemýšlím o tom nárazníku, že bych si ho trochu vyladil...něco jak máš ty, líbí se mi to ..no Chtěl bych tam pak vložit aj mlhovky jen mě sere nejvíc uchycení toho předního nárazníku...šrouby jsou zažraný jak prase...jeden už je dole..ale prostě ten nárazník mi tam drží kurde jen zacvaknutím...to mě sere...a z druhé strany nemohu vůbec ten šroub povolit.....takže buď to urvu, nebo nevím ..no.....budu hodně přemýšlet o tom, jak tam pak udělat připevnění aby to udrželo ten bumper
Teď máme Z18xe Mazlík
dej strechu na cerno a bude to luxus jeste vecsi
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
sak ji ma nacerno jinak dobrej army vuz kola by to chtela ale aspon o palec vetsi
jojo akorát z fotek nejde moc poznat....kola co mám jsou i v rozměru 17'' ale to je dost těžké sehnat,jiné bych nechtěl nějak jsem si je zamiloval
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
Budeš to řešit v TP zápisem změny barvy?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
stich fotek sem to nejako nepoznal dobra tedy
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Ještě se neví, jaká to bude nakonec barva. Tohle je teprve základ.Absinth píše:Budeš to řešit v TP zápisem změny barvy?
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
-
- Kontaktovat uživatele:
Roman: : áha. já myslel že toto už je finální. Díky za info
Avšak musím říct že takováto barevná kombinace co tam je se mi celkem páčí
Avšak musím říct že takováto barevná kombinace co tam je se mi celkem páčí
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
toto je finál
asi jo přece jenom už je šedá ale až bude čas,jejich provozní hodiny kolidují s dobou kdy jsem pryč ...radši řeším důležité věci a jsem rád že mám hlavně zapsané ty kola!
asi jo přece jenom už je šedá ale až bude čas,jejich provozní hodiny kolidují s dobou kdy jsem pryč ...radši řeším důležité věci a jsem rád že mám hlavně zapsané ty kola!
No ohledně těch kol....já ani nevím sám co tam mám Po pravdě jsem ještě nesledoval kola, ale tak asi mám taky 17ky nebo to jsou 16ky ???? Vím že tam mám ale na hovno pneu ...místo 50 tam mám 55 a prej nejsou povolené, ale Cajtíci mě ještě nestopli :D
Teď máme Z18xe Mazlík
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Auto je stříkáno nebo přetáhnuto do folie?
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((