Žhavící svíčky
Žhavící svíčky
Zdar všichni.Řeším ,,menší" problém.Byl u mě kámoš a chtěl vyměnit žhavící svíčky na Zafiře 2.0 Dl.Říkal,že se bojí,aby je neurval.Volal jsem známýmu,který má servis a ten mi potvrdil,že se to může stát.U těchto motorů jsou žh.svíčky 13 cm dlouhý a pod matkou (myslím nesmyslně) zúžený a tam to praská.No a pak je to dost pakárna odvrtávat.Někdy musí i dolů hlava Mám stejný motor , chystám se je taky měnit a teď se toho dost bojím.Máte s tím někdo zkušenosti??Myslím,že minimálně Vojta a Zdeněk Lbc to mají určitě vyzkoušený Není na to nějaká finta??(Kámošovi jsem ,,poradil".............ať si je utrhne sám.)
Astra G 2.0 DI => Vectra C 2.0 DTI
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Se zhavicima svickama je sranda, u nas doma na eFkovy Astre sme je taky chteli vymenit ale krome jedny sme zadnou nepovolili, proste tam zarezli ci co. Byli sme i v servisu a tam nam rekli, ze to taky nepovolili (a to je vozvejkali pekne). Takze az jednou prestanou fungovat uplne tak jedine odvrtat.
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
no na déíčku i ted na dti nebyl žádnej problém, měnim dycky jenom jednu ne všechny najednou a na déíčku sem měnil asi 3x a na dti jednou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
změří se ohmmetrem, víc jak 1ohm = špatná, dělaj to tak i v oplu, levnějšíma měřičema nejde tak malej odpor změřit takže sem měnil ty co měly víc než ostatní, v mym případě 3x4OHM a 1x60OHMSršeň píše:Ja som menil žhaviace sviečky niekedy na jar a všetke 4. Išli povoliť bez nejakých problémov. Vojto keď si písal že si menil žhaviče po jednej, ako si vedel že je práve ta zlá?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Mas recht Vojto, ja byl na diagnostice a tam me menili jednu svicku. A nic me nesviti.Vojta píše:ty co nejsou špatný měnit nemusíš a nic ti svítit nebude
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.