divné pípání při jízdě
divné pípání při jízdě
Zdravíčko, hledal jsem dost dlouho a jediné podobné téma mi moc úspěchu nepřineslo, tak tedy new - během jízdy se mi odněkud z palubní desky (zhruba směrem od pojistek, ale nejde to přesně určit odkuď) začne ozývat pípání, takové slabounké jemné, vždy přesně 8x nebo 10x pípne a konec. Je to naprosto náhodně, zkoušel jsem všechno možný zapínat vypínat a nic, vybránim výmolu to neni.. zhruba jednou za půl hodiny se to ozývá, ale někdy taky zapípá a pak znovu hned po pěti minutách, pak hodinu klid... Buďto fakt náhoda nebo jsem si nevšiml, čim by se to mohlo spouštět.. Neví někdo co to může znamenat? Bojim se aby to nebyla předzvěst nějakýho průseru Na anglickym fóru jsem našel jedinou zmínku o pípání a to bylo po skončení jízdy 2x pípnutí a znamenalo odcházející klakson, u mě to je během jízdy, víckrát a klakson je v cajku.. Díky za jakýkoliv názor nebo radu! (přičemž "počkej až se to vysere a uvidíš" nepotřebuju )
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: divné pípání při jízdě
že by bomba?
Né vážně - mě napadá snad jen nějaký dodatečný alarm co tam dal možná předchozí majitel?? Jinak by to možná chtělo slyšet co je to za zvuk . snad jediný pípák co by tam byl je signalizace klíče v zapalování a zapnutých světel při vytaženém klíči.
Né vážně - mě napadá snad jen nějaký dodatečný alarm co tam dal možná předchozí majitel?? Jinak by to možná chtělo slyšet co je to za zvuk . snad jediný pípák co by tam byl je signalizace klíče v zapalování a zapnutých světel při vytaženém klíči.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
taky mi napadlo že to odpočítává do výbuchu nicméně, alarm tam je jenom standartní, jediný co tam dával předchozí majitel extra je vypínání startovací cívky přes skrytej čudlík, asi proti zlodějům - to nepoužívam a nikdy předtim to nepípalo (auto máme rok a půl), takže taky nic.. neni to takový proníkavý jako když necháš klíč, jsou to rychle za sebou jdoucí, tichý pípnutí, vždycky 8x nebo 10x.. jediný co mě ještě napadlo, že se to zhruba začalo ozývat v době, kdy auto začlo na volnoběh při zapnutym LPG chcípat, jenže pak blbec stejně pípá i když jedu jenom na benzín no nevim, snad někoho něco napadne nebo se už setkal..
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
kolik tam máš LPG ?, nemáš náhodou prázdnou nádrž ??
Je ale divné, že ti to pípá i když jedeš na benál
Je ale divné, že ti to pípá i když jedeš na benál
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
pípá to u plný nádrže stejně jako u půlky nebo u rezervy, jsem z toho fakt jelen ale asi to v tom plynu bude, bůh ví co to znamená.. až nebudu auto chvilku potřebovat tak to hodím do lpg servisu, akorát doufam že budou vědět co s tim, aby nevyměnili za desítku celej systém a pak to furt pípalo tak dík za tipy!
máš možnost LPG odpojit? Třeba přes nějakou pojistku či co... Pak bys mohl být chytřejší.
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
taky přidám, jednou mi mto začalo bez příčiny pípat a potom nic, ani nevím bylo li to po startu nebo po dojetí, už se to neopakovalo.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic