Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
No tak ten filtr to je mazec!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Ten filtr není mazec - viděl jsem o dost horší - ani nešel vyndat...
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Doufám že sis to tam řádně povysával v tom krytu toho filtru
Teď máme Z18xe Mazlík
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
A proč ne? Si myslím že by se tomu motoru nic nestalo. I když těch cca 6kč co na litru ušetříš když to vezmeš 50/50 no na nádrži to dělá cca 300kč... Co se týče spotřeby, tak podle mých zkušeností stoupla o velmi málo, tak o odhadem 0,2L. Teď jsem jel PV,Mohelnice,Jeseník,Bílá voda a zpět (cca 340km) v 5ti lidech + tak 100kg zavazadel za 7,5L průměr. Po dálnici jsem to jel 130-150 a ta kopce taky něco přidaly že...Radoš 92 píše:Jé, já mám benzín, taky bych mohl tankovat Ethanol, co? Né, dělám srandu..
Ať to nepřelešíš do základní bílé neboj ono tě to po čase přestane bavitRadoš 92 píše:taky jsem koupil cocpit sprej, leštěnku od Turtle, čistič disků... no ušil jsem si na sebe bič. Zítra to musím zase umýt, brzdy dělají pěkný bordel na kolech, a adrenaou blue se špiní jako bílá...
Jinak pokud se ti tak strašně špiní přední kola - jestli by nebylo lepší se juknout po orig. destičkách? Kdo ví co tam máš za blato?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
No hoši jdu testnout E85 v poměru 1.1 uvidíme jak se zachová má Astřice ( Jedu do Bohumína na Shellku)....Jak je to s tím problémem ohledně tankování ??? Můžu to v klidu natankovat nebo mám dávat pozor na cajty ???
Teď máme Z18xe Mazlík
Pokud nehodláš platit, tak rozhodně pozor na cajty dej.Pjasatoo píše:No hoši jdu testnout E85 v poměru 1.1 uvidíme jak se zachová má Astřice ( Jedu do Bohumína na Shellku)....Jak je to s tím problémem ohledně tankování ??? Můžu to v klidu natankovat nebo mám dávat pozor na cajty ???
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak cajti s tím nemají nic společného to když už tak Celní správa. Jinak proč by jsi si na ně měl dávat pozor? Míchat E a N můžeš pouze v nádrži mot. vozidla...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Desky jsou v klidu, ale když brzdíš ze 180 před kruháčem na 50, tak do dostává záhulMarťasek píše:Jinak pokud se ti tak strašně špiní přední kola - jestli by nebylo lepší se juknout po orig. destičkách? Kdo ví co tam máš za blato?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
-
- Kontaktovat uživatele:
Pjasatoo : neboj povysával a povytíral... ono je to vidět i ten bordel na podlaze jak jsem to tam odtama dostával..
má pravdu já mám kola čistý vždycky prvních 20 km jinak desky vydrželi 20 000km což neni marný .)Radoš 92 píše:Desky jsou v klidu, ale když brzdíš ze 180 před kruháčem na 50, tak do dostává záhulMarťasek píše:Jinak pokud se ti tak strašně špiní přední kola - jestli by nebylo lepší se juknout po orig. destičkách? Kdo ví co tam máš za blato?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
co s tím chlapi děláte.... vy s tím snad brzdíte...
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Funzoo : Taky mě to čeká
Jinak dneska vyvažovačka předních kol....dohromady 180,- nevím jestli moc nebo málo...ale docela spokojený....Už se mi netřepe volant
Pro srandu :
Už se mi třepe celé auto :D
Jinak dneska vyvažovačka předních kol....dohromady 180,- nevím jestli moc nebo málo...ale docela spokojený....Už se mi netřepe volant
Pro srandu :
Už se mi třepe celé auto :D
Teď máme Z18xe Mazlík
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Dneska ? přišel na řadu snížený sportovní podvozek a jízdní vlastnosti vozu si nemohu vynachválit samozdřejmě auto je o něco tvrdší ,ale jízda sním je o dost lepší , auto sedí jako přibité !! je dokonce i hbytější )
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
Hm nádhera Taky bych si to chtěl dopřát....jen bohužel penízky nejsou ...a tak brzo na tohle asi taky ne
Teď máme Z18xe Mazlík
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Já měl to štěstí a našel jsem chlápka co to měl na géčku jenže ho rozboural tak mi to nechal za cenu dalo by se číci šrotu jediné co už bylo horší byl lak jinak originál byly žluto červené ,ale žlutou jsem neměl tak jsem použil modrou ale to nemění nic na tom ,že stím jsem neuvěřitelně spokojenej ) jedu třeba 140 trhnu volantem a to auto prostě jede přesně tam kam chci já ! bez jakéhokoli úskoku
Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.