Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
No tak EGR ventil zaslepeny...jen me trochu zarazi, ze se nic s nim nedeje:-D proste turuju ale on nic nedela...takze bud je seklej anebo sw vypnuty....auto zatim funguje stejne
Teď máme Z18xe Mazlík
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes geometrie a zjisteni ze i po 14 letech gecko vypada dobre i zespoda
A ad EGR: Nam po jeho zaslepeni auto papa o nejakou tu desetinku min a jede stejne.
A ad EGR: Nam po jeho zaslepeni auto papa o nejakou tu desetinku min a jede stejne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já teď koupil hadříky na interiér a okna a přes 3 hodiny jsem leštil , pak zajel na shellku vysát, pak to vzal trošku z venku a hned vypadá líp
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Zdar - tak dnes jsme s kámošem dokončili opravu mé astričky! Výměna: nové simeringy na poloosách, zánovní převodovka, nové ložisko spojky, nová spojka, nové rozvody, nová vodní pumpa, nové náplně v převodovce, brzdovka! Kluci byl to pěknej pakec to vám povím!!!! Ale auto stichlo, spojka krásně zabírá a jde lehounce! Rozvodový řemen byl pěkně prověšenej!!! Takže ráno směr Praha! doufám, že v pohodě!!!
kurva bydlet vedle tebe tak delas i na mem aute
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
já jsem zas čalounil co šlo a konečně je tam útulno a tma jak to mám rád a až nahodím folie na okna to bude parádička
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
dej fota ne jak celolaku tak calouneni ses jak rados
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Však MIRDO ta tvá astřička je nádherná! Jo a ještě jsem schoval balasty na xenony! Ale potřeboval bych ostřiky na světla - nemá někdo ?
no o nadhere bych nejako se zastavil chtelo by to take par veci vymenit a hlavne i ten lak ale zase neco udela i lestenka.Hlavne bych delal na motoru sam se toho bojim,chci vymenit olej v prevodovce,brzdovku hlavne tidle veci.Tvoje je nadherna po vsem co si prosla
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
Díky ale taky tý práce! A i peněz! ještě by to chtělo přední OPC nárazník! Už kvůli tomu že kámoš co mi ho servisuje, nebo spíš opravuje si ze mne pořád utahuje a říká mi opc a mladší brácha mi zase říká karbonára - podle carbonu co mám na autě! Oba mají stejně barevné oktávie II 77KW
A ještě přemýšlím o tom, že bych to čipnul!? Mám, nebo ne? A dělá to tady někdo na tenhle motor? Něco jsem četl, ale říkal jsem si, že dokud nebudou rozvody a spojka, tak to čipovat nebudu!
A ještě přemýšlím o tom, že bych to čipnul!? Mám, nebo ne? A dělá to tady někdo na tenhle motor? Něco jsem četl, ale říkal jsem si, že dokud nebudou rozvody a spojka, tak to čipovat nebudu!
mirda2908 píše:dej fota ne jak celolaku tak calouneni ses jak rados
já vím,to my jsme domluvení že vás budem napínat
pavel kotulán: nebud něco v prodeji?.a byly tu třeba i návody jaké ostřiky a z čeho použít ..na čip kašli radši to radši pořádné sání a nějaký ten průchozí výfuk.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak dneska opět zaplacena pojistka na rok tak těd musí jezdit co to jde .
1.Opel Omega A 2.0 Benzín
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
2.Opel Astra G Cupé Bertone Benzín 1.8 (92Kw) Z18XE nyní
Přerov
Mé fotky lze použít jen s mým souhlasem
- pavel kotulán
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to dnes počítal a vyšlo mě to na 16 tisíc!!!
Dneska konečně díky Pankidovi zhasla otravná kontrolka chyby airbagu a zase jezdíme jako zamlada. Kdybych nebyl debil a zapojil při výměně krytu na volant airbag správně na první pokus, tak to mohlo být beze ztráty kytičky. Ale aspoň to k něčemu vypadá a nejsou potrhaný klaksončudly
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
Já dneska montoval nové čepičky na ventilky. Nějaká kuva mi je v noci vyčoudila. Modrý byly kovový, krásný. Ale v globálu řečeno je to dobrej průměr. Vloni jsem přišel o tři sady. Letos jen o jednu. A koukal jsem , že VRTY02 taky nebyl ušetřen a taky přišel o čepičky. Asi proto že jsme parkovali vedle sebe.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní