Brendyho Strag1,4
Re: Brendyho Strag1,4
Díky, mam rád úpravu formou OEM Ano SPZ je upravená Zrcátko nevim, už jsem jí takhle koupil... Ale údajně se dá sundat ta krytka ? Tak bych to chtěl nechat dolakovat, jestli mi někdo teda chytne 13let starej odstín..
- Reklama
Ahoj všem, tak dnes jsem si udělal radost novou koncovkou na výfuk Snad se bude líbit, jinak přikládám pár fotek interiéru
Interiér :
1)
2)
Výfuk :
1)
2)
Interiér :
1)
2)
Výfuk :
1)
2)
A ještě tu mám jeden projekt/nápad... Co mi k tomu kdo řeknete, nebojte se ))
hrozný ty červený kola
me to zas tak hrozné nepříjde, docela by me zajímalo jak to bude vypadat za jízdy
1/ kola hrozný a barva tomu dává korunu...
2/ pokud se chlubím interiérem, vyhodím z kastlíku cigára (pokud není cílem pochlubit se, že na ně ještě pořád mám)
3/ vyměnit rádio, by měl být krok předcházející koncovce výfuku...
2/ pokud se chlubím interiérem, vyhodím z kastlíku cigára (pokud není cílem pochlubit se, že na ně ještě pořád mám)
3/ vyměnit rádio, by měl být krok předcházející koncovce výfuku...
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
spíš nafotit kvalitní fotky bez debilního upravování ..tady tě za všecko zbombardujou zvykni si taky jsem si tím prošel...navíc ten zrezavělý výfuk jsi měl nejdřív ošetřit a koncovka je zbytečnost,za 1000 máš koncový výfuk a to ti dá zvuk i kapku je auto pružnější...ty kola hej byt to tmavší černá tak to může být zajímavé pokud se ti to líbí nenech se odradit....
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Bohužel, jsem student, takže fotim mobilem Na rádio šetřim, chci Alpine, s vyjížděcím displayem.. Koncovka výfuku byla zadarmo, tak proč by ne Jinak kola jsou čistě nápad z nudy...Jen mě tak napadlo jestli by se k tomu něco nehodilo, spíš budu volit šedou perleť nebo něco takového. Díky všem !
Ahoj, předpokládám že mě ukamenujete, ale i tak přispěju
Tak, dodělal jsem si Ameriky. Pro ty co neznají je to svícení na 30% blinkru, v čechách to mají z výroby vozy Volvo.
Dále jsem měl jedno zpět. zrcátko stříbrné, a než ho nechat za 500,- nalakovat, raději jsem koupil folii se vzorem stricker bomb za 350,- Pofolioval jsem víčko nádrže, zrcátka a krytku oka pro tažné lano.
Dále proběhla výměna autorádia z origo Car 300 na model JVC KD-X50BT s bluetooth telefonem. Spokojenost maximální.
Přikládám fotky :
Tak, dodělal jsem si Ameriky. Pro ty co neznají je to svícení na 30% blinkru, v čechách to mají z výroby vozy Volvo.
Dále jsem měl jedno zpět. zrcátko stříbrné, a než ho nechat za 500,- nalakovat, raději jsem koupil folii se vzorem stricker bomb za 350,- Pofolioval jsem víčko nádrže, zrcátka a krytku oka pro tažné lano.
Dále proběhla výměna autorádia z origo Car 300 na model JVC KD-X50BT s bluetooth telefonem. Spokojenost maximální.
Přikládám fotky :
folie vypada na aute supr
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Ahoj, tak posílám ještě jednu fotku, je to před foliema
z nalepkama vypada lip
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Mirda: Taky si myslim Příští měsíc už bude na podvozku, a čeká mě novej nárazník Uvidíme co z toho vznikne, chtěl bych to do stylu US Cars Tak uvidíme
to se mi taky libi tady v plzni jezdi asi tri auta pezot,wv jina krasa
No uvidíme co přes zimu vymyslím