Auto jak je studený motor škube
-
- Kontaktovat uživatele:
Auto jak je studený motor škube
Zdravím mám takový problém s mojí žirafou jak je studený motor a nastartuji rozjeduse a motoš začne škubat vyšlapnu spojku tak motor jede v pohodě a reaguje i na plyn ale jakmile spojku pustím tak to je hruza stracim otáčky se zdá že mi motor vyskočí.Mám OPEL ZAFIRA 1,8 85KW 4.Měsíce předěláno na plyn.
- Reklama
Re: Auto jak je studený motor škube
Zkus svíčky, holavně ty co tam patřej ... nezkoušej naký super truper iridium quadro katode ultimate extreme racing ignitions .... Klasicky od opela ...
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
a klasická otázka: co paměť závad? Jinak píšeš že máš plyn - nesouvisí to??
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
ked ides pomaly napr na jednotke, 2000ot, trha ti autom? alebo len pri rozbiehani
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
taky to dělá nekvalitní benzín pokud tankuješ na ONU, tak je jasno
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak popořadě plyn naskočí asi po 3.min jinak jedu na benzin za 2 tankuju SHELL.A auto škube i při 1500 otačkách jako by stracelo vykon ale jakmile sešlapnu spojku a přidám plyn tak to jde do otaček a to trvá sca 3-4 min než se asi trochu zahřeje motor a dělá to i při stupni 1-2-3 a 4 musím pomalu přidávat jinak taky škube a to se zdá že motor vyskoči s auta
ze by horny silentblok uchytenia motora?? alebo spojka odchadza?
mne poslednou dobou tiez skace auto a sprava sa to rovnako ako popisujes ty... motor sa troska zohreje a prestane to (nemusi sa ani rucicka teplomera pohnut)
mne poslednou dobou tiez skace auto a sprava sa to rovnako ako popisujes ty... motor sa troska zohreje a prestane to (nemusi sa ani rucicka teplomera pohnut)
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto