Hehe, me rikaj to samy kdyz se jich ptam na svoje auto. Takze to asi budou rikat kazdymu s jakymkoliv motoremMarky píše:Tak jsem se dnes ptal u opelu, kdyz jsem cekal na vymenu oleje a filtru na 2litrove diesly, a rikli ze jsou v pohode a ze pry jsem udelal dobre, ze jsem si z dieslu vybral zrovna 2litr. Ptal jsem se na to cerpadlo a potvrdili mi, ze se obcas muze zesr.at, ale na to kolik tech motoru jezdi, tak se to pry temer nese.re. Rikali mi, ze na dvore maji auto s timto motorem a ma to uz pres 300t km a absolutne v pohode.
Jaký je motor 2.0Di
- Reklama
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele:
astra DTI
Cawes all,
mam 2.0 Dti a skusenosti su dobre. auto ma uz 120t a motor uplne v pohode. Mal som predtym x16xel a je to neporovnatelne. Hlavne pocit z vykonu je suprovy ma to fajn zatah. To si ani neviem predstavit tu naftu 2.2.... Udajne brutalne dobre....
mam 2.0 Dti a skusenosti su dobre. auto ma uz 120t a motor uplne v pohode. Mal som predtym x16xel a je to neporovnatelne. Hlavne pocit z vykonu je suprovy ma to fajn zatah. To si ani neviem predstavit tu naftu 2.2.... Udajne brutalne dobre....
C-Max 1,8 TDCI Ghia
Re: astra DTI
No brutalni to zase neni ... nicmene prijemny pojezdeni.freeKevinM píše: To si ani neviem predstavit tu naftu 2.2.... Udajne brutalne dobre....
tak by ma zaujimalo co stoji ten rozvodovy retaz. moju astrinu uz trosku pocut a citil by som sa lepsie po vymene.Vojta píše:pokud netoužíš po výkonu tak bych řek že je super, chce to ale dát bacha při koupi na hlučnost, rozvodovej řetěz je docela drahá sranda, ale pokud nenajedeš aspoň 25tis ročně tak diesla nebrat
Astra G Caravan Comfort 2.0 Di 16V, 60kW, '98
no někdo to pozná podle zvuku ale stejně jestli máš najeto víc jak 150tis tak ho nech vyměnit i tak, bo 150tis je životnost řetězů+napínacích kladek
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
-
budeš se možná divit, ale je to na ježděníDoktor Br. píše:Diesel 3 dveře to je kombinace auta která mě uniká na co je,závodka to nebude a rodiný taky ne tak na co????
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- freeKevinM
- Kontaktovat uživatele: