Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira-repas
jo jo ten karbon je supr ale chce to potáhnoutcelý ne jen ten popelník... Jinak slušně ti to začíná hnít.. možná by bylo na čase se jí honem zbavit a koupit podobnou novější co?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
Cela to pojde do carbonu,ale trosku neskor .Menit sa aspon v najblizsom case nebude a ani predavat.Zatial to je opravene a malo by to vydrzat cca 3roky a potom sa uvidi.Vsade kde to bolo chytene je to opravene,takze som spokojny
Dneska vratene listy .A dal som na radu Martaska a dal som ich inak
Tak zafa za posledne 4 tyzdne ma za sebou cca 4000km a slape ako hodinky,dufam,ze to vydrzi a v utorok,prinajhorsom v stredu dostane MID i packu .Tak drzte palce
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira-dorabame MID
Tak dneska to zacalo.Dala sa dole pristrojovka a chcel som osadit vymenit TID za MID,a hned malinky problem.Ten konektor co je v na TID,nepasuje na MID.Takze musim este zohnat konektor na MID,Tak sa vratil na miesto TID.Inac neviete kolko tych malich diod ma TID?Ja som tam mal dve a jedno volne miesto,tak som tam dal diodu,ale nesvieti.Inac na spodu TIDU oproti slnku presvita niaka kontrolka,vypada ako ozubene kolecko.Neviete na co je?Tak sa aspon vymenila packa steracov za packu na PC .
To je trochu složitější Gorbo. V TIDu jsou žárovky nikoliv diody. Svítí jen dvě 12V/2W, ta třetí pozice není obsazena. Pokud jde o výměnu TIDu za MID(přesněji pal. počítač) těch nezbytných úprav je více. Od jiného 32 pinového konektoru, natažení dalších káblů(na budíky) a na ŘJ tvého motoru atd. Zkrátka vše potřebné najdeš tady:https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=68
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
gorbo ak mas pp od davidaB tak by si mal mat ktomu aj navod alebo unho na stranke stiahnut ja mam tiez od davida a montoval som ho sam
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Jaryn583 píše:To je trochu složitější Gorbo. V TIDu jsou žárovky nikoliv diody. Svítí jen dvě 12V/2W, ta třetí pozice není obsazena. Pokud jde o výměnu TIDu za MID(přesněji pal. počítač) těch nezbytných úprav je více. Od jiného 32 pinového konektoru, natažení dalších káblů(na budíky) a na ŘJ tvého motoru atd. Zkrátka vše potřebné najdeš tady:https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=68
S tym som pocital,ze budem musiet natiahnut kable na RJ motoru...len som nepocital s tym,ze tam bude iny konektor.Myslel som si,ze aj u TIDu je 32 pinovy konektor,len niektore dierky v konektore su volne a do nich sa napichaju kable i s pinami,ci ako sa to vola.No nic,skusim zohnat 32 pinovy konektor.
Mirda:Mam origo MID,nemam to co mas ty.
Je a este sa ospravedlnujem su tam ziarovky,nie diody.A ta kontrolka nevies co je?Je na tej volnej pozicii.
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira-vystrelovacie kluce
Tak v piatok dorazil uz druhy vystrelovaci kluc.Jeden som uz mal,ale tam som musel dat planzetu zo stareho kluca.A tak som chcel taky,aby som nemusel menit planzetu.Najprv som cakal na zasielku z Honkongu,ale kamos zlty to asi zabudol poslat,tak som objednal z CR.V piatok prisielkluc,2x planzeta a dneska som hu dal vybrusit a zlozil .Takze ten stary bude nahradny .Je to ovela lepsie ako tu planzetu prerabat a brusit ten koniec
gorbo kolko ta vysiel ten kluc s planzetou ??
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
Tak kluc s planzetou 470kc +60kc posta 100kc vybrusenie .Je to docela dost,ale..........
Re: Gorbo a jeho modra laguna-zafira-17 alu
Tak dneska sa zafirka dockala inych kolies a to rovno R17.Foto zatial nekvalitne,fotene pred 10min a mobilom,takze ziadna slava .Zajtra sa polepsim .Sice par km som si zvykal,ale potom to bolo Bola to hura akcia o 20.30. vecer pred tescom