Budíky
Budíky
takže od problému k dalšímu problému Budíky. jednak nesvítí. Dřív svítily, občas teď už vůbec, a špatně funguje rafička teploty motoru, někdy jede normálně, někdy se třeba sekne na 50 stupních, přičemž se už kolikrát sepnul ventilátor, protože se to hřálo moc, takže to prostě nefunguje, nevíte co to je? celý budíky vyměnit nebo se s tím něco dá dělat? nebo že by ten teploměř co to měří byl nějak špatnej? fakt nevím, vy určo poradíte díky
- Reklama
Re: Budíky
teplomeru dava impulz cidlo teploty ktery je u termostatu muze byt spatne,a nemas nahodou jenom to kolecko co je u spinace svetel dane dolu??a nebo je nejaky spatny kontakt.Skus je vyndat a znova nandat.
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
bloode odvez to k mirďovi a pověz mu co bys rád Mirďa ti to opraví,jak tak koukám stejně je jedinej co ti radí (né že by to vadilo) Mirďa má dost zkušeností jak s opravou tak i ničením aut né dělám si srandu
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
ved ti prijedes do plzne uvidime jak prijedes do praglu,ale zase mas pravdu mel sem uz vse krom motora rozebrane a mame stejne motory takze astra jako celek slozita na rozebrani neni
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Plzeň to je dálka, jn je jedinej, asi mám stupidní dotazy , to prostě rozeberu a uvidim..
a nebo pouzi to velke napravo nahore HLEDAT a cist nez zakladat novu temu kdyz otom je tady napsano mraky
jak mirďa řekne
" takze astra jako celek slozita na rozebrani neni"
tak bych byl vopatrnej, znáš Slavnosti sněženek
" takze astra jako celek slozita na rozebrani neni"
tak bych byl vopatrnej, znáš Slavnosti sněženek
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan