Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° .Nové úpravy :P.st.79
kubíku začínáš se lepšit dobrý!
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
díky,snažím se aby to trošku vypadalo ted' ještě folie na okna a hotovo spíš už budu dělat funkční úpravy,plánuju na předek 280mm kotouče z merivy a toto dát do zadu až seženu nápravu zadní se 4dírou a kotučem.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
ty ze by ses neceho bal? neverim je to fakt snadne, ja uz rozdelal tak 5 paru svetel, nic na tom neni
ala ma pravdu ja mam asi dvoje na pude rozdelane das do trouby na 150stupnu na asi 5minut a pak jenom pomalu rozdelavas plas a pak jenom nahrejes a zase nalepis spatky ale musis pak dat lepidlo a zalepis
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ted' jen otázka co na to mračítka???ty z tama nezdělám a asi jim to neprospěje ale tak jo bude tyden volno tak se na to asi vrhnu,pak podám zprávu
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
no na 150 sem to fakt nedaval, 80 bohate postacilo
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty prostě nemůžeš nechat nic bez zásahu sprejem, viď? Černý středy jsou pro tyhle kola typický... Proč ty je máš zastříkaný stříbrnym sprejem se ani neptám
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
to pochopí jen ten kdo je viděl po koupi..nechci nic seriove
autko tahne do leva,hlavně prudší manévr nebo když dupnu brzdy za jízdy celkem ok,,,no u 15 to dělalo to samé ale o moc mín' dám čeppy geo atd..jo a všecky pneu mě ten šašek co to vážil dal na 3atmošky tak jsem stáhl na 2,5 předek a 2,3 zadek..bylo to tvrdé jak prase -zítra další test jízda..možná i foto
autko tahne do leva,hlavně prudší manévr nebo když dupnu brzdy za jízdy celkem ok,,,no u 15 to dělalo to samé ale o moc mín' dám čeppy geo atd..jo a všecky pneu mě ten šašek co to vážil dal na 3atmošky tak jsem stáhl na 2,5 předek a 2,3 zadek..bylo to tvrdé jak prase -zítra další test jízda..možná i foto
A proč by to musel mít origo, když se mu to víc líbí takhle..
No to chce tu geometrii. Už se těším na foto celýho auta chci už to konečně vidět komplet
No to chce tu geometrii. Už se těším na foto celýho auta chci už to konečně vidět komplet
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
tak tak....ufoukl jsem pneu z 3atm na zadek 2,3 a předek 2.5 už to tak nedělá,gumy se zdají taky dobré (sumo-FIRENZA 205/50 R16 87w tj 270km/h )
geoška bude(čepy taky) i tak a časem i celý podvozek..neboj fotky budou ale zatím chybí folie na oknech a škoda že ty moje lakýrnické práce nic moc ...jinak budu zvyšovat bezpečnost(prdelky astry)objednal jsem reflexní pásky z ORS2 a dám je zevnitř těch černých zadních světel tam kde je couvačka.
fotky dám i nějaké videjko snad čtvrtek,pátek jestli se podaří
geoška bude(čepy taky) i tak a časem i celý podvozek..neboj fotky budou ale zatím chybí folie na oknech a škoda že ty moje lakýrnické práce nic moc ...jinak budu zvyšovat bezpečnost(prdelky astry)objednal jsem reflexní pásky z ORS2 a dám je zevnitř těch černých zadních světel tam kde je couvačka.
fotky dám i nějaké videjko snad čtvrtek,pátek jestli se podaří
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
dneska jsem si na tebe vzpomněl. Prohlížel jsem vlečku v práci, občas se tam vyhodí z dílny něco, co se hodí a našel jsem tam krásnou, nepoškozenou stříbrnou mřížku, plech asi jednička, dírkovaný. krásný, nepomačkaný. Tak jsem si hend vzpomněl, že bys to 100% využil. Je to z filtru z busu, je čistej, tohle se sundává... filtr je válec a když se to rozepne tak to mlže mít velikost 70x40cm...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° .HOTOVO (skoro) foto str.
chce to hella black magic... ten predok nesedi k zadku
vim no penize nejsou chci delat jine veci spiš technické ale už se to řešilo,takže rozdělat a nastříkat vnitřky
a kde je nejaka fotka z boku auta aby sme vydeli poradne te kola??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]