Co tady sakra blbnete, kvuli pomerne malym drbkam v laku hned kupujete auto ?? Jste se zblaznili ?? Jako verim, ze to cloveka se*e, ale neni to nic co by nejak branilo provozuschopnosti auta.
Radosu ty se uklidni, nejak to jen polec a az se ti vyse*e neco horsiho, tak pak se poohlizej po novem aute, ale kvuli laku
Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100
ja sem si vcera v praci lestil auto lestickou a na predni kapote hned u masky mi sjela bruska a vybrousil sem si kapotu.Nadaval sem si jaky sem curak ale auto kupovat nejdu.A rozlestit to bohuzel uz nejde.Rados te tvoje cerne fleky vyzeraji jako na firemnim forde tecky od asvaltu taky nejdou sundat.
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
byl si se podivat??
rados nevim proc to takhle resis chces nove auto??tak proc si ho nekoupis a nechavas si radit kdyz vis ze pulka ti bude rikat aby si nic nekupoval a druha kup to.Tak proc to neudelas a nekoupis si nove kdyz tak ponem snis.Mas pekne auto a myslim ze tych par tecek co tam mas je uplne hovno oproti astram ktery jsou v horsim stavu a neresi to,vylesti si ji a mysli si ze ma nove auto priklad-sef si chtel koupit vw nove a rikam mu.Proc ste tedy daval 60litru na nove cerpadlo,new erg komplet brzdy???ved to auto je ted jak nove ma najeto skoro 400litru e jede krasne.To ste mohl datpric rovnou,neopravovat a koupit si nove.Nakonec si ho nechava
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
No rozhodnuto je, Háčko bude. Nespěchám, ale počítám že přes prázdniny, nebo po bude. Jde o to, že i teď, když nestojím na sídlišti, a člověk by si chtěl udělat hezké auto, tak předtím to nešlo, protože ti do toho kopnul každý blb co šel kolem, tohle u baráku ti nikdo neudělá, sousedi určo ne, tu si nikdo nezávidí. Tak začnu odznova. Na hezkém, novém. Na jednu stranu, Frydex má pravdu, má to 13 let, jak dlouho bych to ještě měl? Počítali jsme 3-4 roky, proto se vyměnilo co se dalo, aby to tuhle dobu vydrželo. Takže teď jsou ještě dvě možnosti, jestli ho nechat manželce, které to vadit nebude, ale mi jo, nebo prodat a koupit pro ní jiné. Do května 2013 bude auto potřebovat taky a já se jinak než autem do práce nedostanu, takže stejně budeme kupovat druhé. Tak uvidíme, nejsme ještě rozhodnuti, že půjde z domu, je to tak 50/50.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Tak tak. A požadavky: Caravan, xenony, všechny el. okna, ovládání rádia na volantu, to musí mít, a bodne tempomat, automatická klima, rádio na MP3, parkovací senzory, vyhřívané čelní okno, panoramatická střecha, vyhřívané sedačky, el. sklopná zrcátka, nezávislé topení by neurazilo , no tam toho je čéče hodně, co by to mohlo mít. Když už tak už, s požadavky to jde furt nahoru. Znáte to. Co člověk má a je na to zvyklý, tak z toho nechce slevit a další vymoženosti jen ulehčují jízdu a dávají větší komfort. A bezklíčové startování je fakt luxus. Jo, a automat vuuuuubec by nevadil.
Přesunul jsem to z Exteriéru a interiéru do pokecu a pokud by jste měli nějaké odkazy, (jakože díky za to, že netrávíte čas se svými dětmi a drahými polovičkami a hledáte mi (nám, bude moje, ale rodinné), auto), tak je dejte klidně sem, stejně odkazy jsou za nějakou dobu pak vždy odstraněny a jsou nefunkční.
Panorama je i na Caravanu H, a je to paráda. Tohle by výbavou i stačilo http://opel-astra-caravan.autobazar.eu/ ... 11142.html
Má to el. sklopná zrcátka, mp3, parkovací, akorát musím juknout na H fórum na motory, bo tenhle co by se mi líbil, 1.9 tdci 110kW prý poruchový, RomanK prej ví, tak musím kukat, bo zatím hledám jen tyhle motory, ani není moc čas, tak se těším v pondělí do práce, tři baterky na mobil to jistí.
Jedinej normální příspěvek tady mají hant a herry..... Pár fleků na autě a chceš to měnit?
Dyk tam máš spoustu novejch věcí, prostě bych s tím jezdil, dokud to bude startovat a nebude se to bát technický.
Přijde jedno krupobití a budeš zase prodávat háčko? Nad přírodou, vandalama a odrezovačem nevyhraješ
Astra H 1,9CDTI caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE