Bývalé téma o odrezovači, nyní pokec o novém autě - Radoš 92
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odrezovač, zničený lak na Radošovém autě, co dál.. hlaso
Co tady sakra blbnete, kvuli pomerne malym drbkam v laku hned kupujete auto ?? Jste se zblaznili ?? Jako verim, ze to cloveka se*e, ale neni to nic co by nejak branilo provozuschopnosti auta.
Radosu ty se uklidni, nejak to jen polec a az se ti vyse*e neco horsiho, tak pak se poohlizej po novem aute, ale kvuli laku
Radosu ty se uklidni, nejak to jen polec a az se ti vyse*e neco horsiho, tak pak se poohlizej po novem aute, ale kvuli laku
- Reklama
ja sem si vcera v praci lestil auto lestickou a na predni kapote hned u masky mi sjela bruska a vybrousil sem si kapotu.Nadaval sem si jaky sem curak ale auto kupovat nejdu.A rozlestit to bohuzel uz nejde.Rados te tvoje cerne fleky vyzeraji jako na firemnim forde tecky od asvaltu taky nejdou sundat.
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Jako Mirda má pravdu. Ta jeho kára se tam leskne a je suchá i když prší.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
byl si se podivat??
rados nevim proc to takhle resis chces nove auto??tak proc si ho nekoupis a nechavas si radit kdyz vis ze pulka ti bude rikat aby si nic nekupoval a druha kup to.Tak proc to neudelas a nekoupis si nove kdyz tak ponem snis.Mas pekne auto a myslim ze tych par tecek co tam mas je uplne hovno oproti astram ktery jsou v horsim stavu a neresi to,vylesti si ji a mysli si ze ma nove auto priklad-sef si chtel koupit vw nove a rikam mu.Proc ste tedy daval 60litru na nove cerpadlo,new erg komplet brzdy???ved to auto je ted jak nove ma najeto skoro 400litru e jede krasne.To ste mohl datpric rovnou,neopravovat a koupit si nove.Nakonec si ho nechava
rados nevim proc to takhle resis chces nove auto??tak proc si ho nekoupis a nechavas si radit kdyz vis ze pulka ti bude rikat aby si nic nekupoval a druha kup to.Tak proc to neudelas a nekoupis si nove kdyz tak ponem snis.Mas pekne auto a myslim ze tych par tecek co tam mas je uplne hovno oproti astram ktery jsou v horsim stavu a neresi to,vylesti si ji a mysli si ze ma nove auto priklad-sef si chtel koupit vw nove a rikam mu.Proc ste tedy daval 60litru na nove cerpadlo,new erg komplet brzdy???ved to auto je ted jak nove ma najeto skoro 400litru e jede krasne.To ste mohl datpric rovnou,neopravovat a koupit si nove.Nakonec si ho nechava
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No rozhodnuto je, Háčko bude. Nespěchám, ale počítám že přes prázdniny, nebo po bude. Jde o to, že i teď, když nestojím na sídlišti, a člověk by si chtěl udělat hezké auto, tak předtím to nešlo, protože ti do toho kopnul každý blb co šel kolem, tohle u baráku ti nikdo neudělá, sousedi určo ne, tu si nikdo nezávidí. Tak začnu odznova. Na hezkém, novém. Na jednu stranu, Frydex má pravdu, má to 13 let, jak dlouho bych to ještě měl? Počítali jsme 3-4 roky, proto se vyměnilo co se dalo, aby to tuhle dobu vydrželo. Takže teď jsou ještě dvě možnosti, jestli ho nechat manželce, které to vadit nebude, ale mi jo, nebo prodat a koupit pro ní jiné. Do května 2013 bude auto potřebovat taky a já se jinak než autem do práce nedostanu, takže stejně budeme kupovat druhé. Tak uvidíme, nejsme ještě rozhodnuti, že půjde z domu, je to tak 50/50.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak že jinýma slovama kluci hledejte Radkovi nějaké pěkné Háčko a dávejte odkazy do sekce Odkazy na OPEL inzerci
Radku nějaké základní požadavky?
Radku nějaké základní požadavky?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
aby to melo vse co ma v astre a stejne si doveze s de a ne nejakou cesku precotecu mrdu
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak. A požadavky: Caravan, xenony, všechny el. okna, ovládání rádia na volantu, to musí mít, a bodne tempomat, automatická klima, rádio na MP3, parkovací senzory, vyhřívané čelní okno, panoramatická střecha, vyhřívané sedačky, el. sklopná zrcátka, nezávislé topení by neurazilo , no tam toho je čéče hodně, co by to mohlo mít. Když už tak už, s požadavky to jde furt nahoru. Znáte to. Co člověk má a je na to zvyklý, tak z toho nechce slevit a další vymoženosti jen ulehčují jízdu a dávají větší komfort. A bezklíčové startování je fakt luxus. Jo, a automat vuuuuubec by nevadil.
Přesunul jsem to z Exteriéru a interiéru do pokecu a pokud by jste měli nějaké odkazy, (jakože díky za to, že netrávíte čas se svými dětmi a drahými polovičkami a hledáte mi (nám, bude moje, ale rodinné), auto), tak je dejte klidně sem, stejně odkazy jsou za nějakou dobu pak vždy odstraněny a jsou nefunkční.
Přesunul jsem to z Exteriéru a interiéru do pokecu a pokud by jste měli nějaké odkazy, (jakože díky za to, že netrávíte čas se svými dětmi a drahými polovičkami a hledáte mi (nám, bude moje, ale rodinné), auto), tak je dejte klidně sem, stejně odkazy jsou za nějakou dobu pak vždy odstraněny a jsou nefunkční.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odrezovač, zničený lak na Radošovém autě a kopupě nového
o tom panoramatickem oknu bych uvazoval to okno v originale stoji kolem 30k kč a děla se jen na 3dver
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odrezovač, zničený lak na Radošovém autě a koupě nového
Já ti prodám moje Háčko, výbava jak Fík
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Panorama je i na Caravanu H, a je to paráda. Tohle by výbavou i stačilo http://opel-astra-caravan.autobazar.eu/ ... 11142.html
Má to el. sklopná zrcátka, mp3, parkovací, akorát musím juknout na H fórum na motory, bo tenhle co by se mi líbil, 1.9 tdci 110kW prý poruchový, RomanK prej ví, tak musím kukat, bo zatím hledám jen tyhle motory, ani není moc čas, tak se těším v pondělí do práce, tři baterky na mobil to jistí.
Má to el. sklopná zrcátka, mp3, parkovací, akorát musím juknout na H fórum na motory, bo tenhle co by se mi líbil, 1.9 tdci 110kW prý poruchový, RomanK prej ví, tak musím kukat, bo zatím hledám jen tyhle motory, ani není moc čas, tak se těším v pondělí do práce, tři baterky na mobil to jistí.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja bych bral teda Hačko v 1,7. a nenašel sem nikde v EPC panorama okno na caravan.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Radoši jestli budeš rozprodávat astru zamlovám si zadní světla
já přední
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Jedinej normální příspěvek tady mají hant a herry..... Pár fleků na autě a chceš to měnit?
Dyk tam máš spoustu novejch věcí, prostě bych s tím jezdil, dokud to bude startovat a nebude se to bát technický.
Přijde jedno krupobití a budeš zase prodávat háčko? Nad přírodou, vandalama a odrezovačem nevyhraješ
Dyk tam máš spoustu novejch věcí, prostě bych s tím jezdil, dokud to bude startovat a nebude se to bát technický.
Přijde jedno krupobití a budeš zase prodávat háčko? Nad přírodou, vandalama a odrezovačem nevyhraješ
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE