chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
Re: chipp - nové úpravy :-)
mluvili jen o známce, kol a xenonů si nikdo nevšímal
- Reklama
prozote nato nemely cas, nebo byly zaskoceni krasou tveho auta a dali jenom 500kčs
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
já bych spíš řekl že pršelo, tak to chtěli mít rychle za sebou a když u passatu otevřel kufr pro čepku, a já mu řekl že se u něj pod víkem kufru skovám aby na mě nepršelo až budu vytahovat doklady, tak ho to tak zaskočilo že to bylo jen z lístosti za 500,-
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
přes víkend jsem stihl pouze polovinu věcí než jsem chtěl
hotovo: okna v elektrice + podsvícení tlačítek bílé, vytlumení předních dveří, dány sportovní pružiny dozadu snížené -30mm + dorazy , redukce k rádiu ISO/CINCH , opravení zadních lemů , umyto,vyleštěno, vysáto
co mě čeká: celý výfuk a kulové čepy
foto jak si astřička trošku sedla níže v asfaltovému povrchu
hotovo: okna v elektrice + podsvícení tlačítek bílé, vytlumení předních dveří, dány sportovní pružiny dozadu snížené -30mm + dorazy , redukce k rádiu ISO/CINCH , opravení zadních lemů , umyto,vyleštěno, vysáto
co mě čeká: celý výfuk a kulové čepy
foto jak si astřička trošku sedla níže v asfaltovému povrchu
čipe máš ji moc pěknou .viděl jsem tyto pětiparsky na ochcavce v černe barvě a slabé ale na astře pěkně vyniknou.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
dík, je to ale jen série na kolech,takže nic zvláštního
teď jedu z české lípy do ostravy takže po cestě 400km na mě blikejte a zdravte mě
teď jedu z české lípy do ostravy takže po cestě 400km na mě blikejte a zdravte mě
No to bych chtěl vidět jak sis mě všiml:) jel sem oktávou:)
tak to jsi nebyl ty,protoze jsem videl borce v astře, který na mě mával tak jsem taky zvednul ruku...tak jsem myslel žes to byl ty..
pohled, který mám z okna nyní
horší místo parking než já..... co kola?????????????????????????????????????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
-
- Kontaktovat uživatele:
kde máš 18tky?
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
asi je ma u doktora
to je parkování u okna, abych ráno mohl rychle vyletět do práce, jinak stojim na parkovišti vedle domu,takže v pohodě
Kola jsou dole, budu 2 dny jezdit na zimákách, pak auto jde na dodělání komplet laufu a hlavně čepy a geometrie, mezi tím pan DOKTOR FRYDEX se postará o osmnáctky a uvede je to bezvadného stavu
Kola jsou dole, budu 2 dny jezdit na zimákách, pak auto jde na dodělání komplet laufu a hlavně čepy a geometrie, mezi tím pan DOKTOR FRYDEX se postará o osmnáctky a uvede je to bezvadného stavu
geometrii si mohl udelat na 18 aby se ti pak nerozhodila,kola muzou byt spatne vyvazena a muzou tahat do stran