N: Jak zapsat ALU kola do technického průkazu
N: Jak zapsat ALU kola do technického průkazu
pokud jste zakoupili 16'' alu origo opel a nemáte je zaneseny v TP a nechcete riskovat nebo vystavovat falešný typák (což vám stejně u origo kol bez KBA nepomůže) stačí obětovat 1300kč a mít klid
napište oficiální firmě jež spolupracuje s opel dealery azařizuje homologace atd...
K Vašemu dotazu sděluji, že automobily Opel Astra_G byly homologovány s následujícími ráfky/pneu:
175/70 R14 84T 5.5J x 14 ET 39
185/65 R14 86T 5.5J x 14 ET 39
185/65 R15 88T 6J x 15 ET 49
195/60 R15 88T 6J x 15 ET 49
205/50 R16 87T 6J x 16 ET 49
Budete-li si přát vystavit oficiální prohlášení jménem akreditovaného zástupce výrobce, můžeme Vám jej poslat poštou na dobírku za cenu Kč 1300,- vč. DPH a poštovného.
S pozdravem
Jan Fiala
SCC, s.r.o.
Antala Staška 1859/34
140 00 Praha 4
Czech Republic
Tel: +420 293 508 354
Mob: +420 602 280 461
Fax: +420 293 508 353
e-mail: jan.fiala@scc-cz.com
URL: http://www.scc-cz.com
napište oficiální firmě jež spolupracuje s opel dealery azařizuje homologace atd...
K Vašemu dotazu sděluji, že automobily Opel Astra_G byly homologovány s následujícími ráfky/pneu:
175/70 R14 84T 5.5J x 14 ET 39
185/65 R14 86T 5.5J x 14 ET 39
185/65 R15 88T 6J x 15 ET 49
195/60 R15 88T 6J x 15 ET 49
205/50 R16 87T 6J x 16 ET 49
Budete-li si přát vystavit oficiální prohlášení jménem akreditovaného zástupce výrobce, můžeme Vám jej poslat poštou na dobírku za cenu Kč 1300,- vč. DPH a poštovného.
S pozdravem
Jan Fiala
SCC, s.r.o.
Antala Staška 1859/34
140 00 Praha 4
Czech Republic
Tel: +420 293 508 354
Mob: +420 602 280 461
Fax: +420 293 508 353
e-mail: jan.fiala@scc-cz.com
URL: http://www.scc-cz.com
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
Re: NÁVOD:zapsání alu kol do TP(ORIGINÁL)
U Zafiry je to jak? Chtěl bych nejdříve šestnáctky ráfy v TP, pak teprve se zajímat o kup kol.Díky.
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
kontakt jsem uvedl stačí jim napsat.
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
já zapisoval r17 a taky úplna pohoda. Napsal jsem si Ronalu o typák, TUV a překlad a vše mi poslali. Já si jen něco malinko pozměnil, zašel na TK kde jsem nechal 100,- (borec nevěděl ani co má kontrolovat, tak jsem se s tím typákem piplal zbytečně) dal mi razítko a podpis a na úřadě vřera za 50,- mi to naťukala do techničáku
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
nechápu jak na TK mohli něco vystavit, co by pomohlo k zápisu nových rozměrů do TP?!??!!!!???!!?! Na to už jsem se dávno ptal...a koukali na mě jak ufoni? že jsem se úplně zbláznil, že se nic takového nedělá, jediné co poradili tak bylo to, že se mám obrátit na hlavního dealer Opla........je zas vidět,že každej pes jiná ves..!!!
je tady v tom dost bordel, ale aspoň někdo pro prospěch druhým
na TK kontrolují to jestli na tom papíře (typovém listě) máš to stejné co je na autě,kontrolují shodnost dílů na TL a na autěrychlyradim píše:nechápu jak na TK mohli něco vystavit, co by pomohlo k zápisu nových rozměrů do TP?!??!!!!???!!?! Na to už jsem se dávno ptal...a koukali na mě jak ufoni? že jsem se úplně zbláznil, že se nic takového nedělá, jediné co poradili tak bylo to, že se mám obrátit na hlavního dealer Opla........je zas vidět,že každej pes jiná ves..!!!
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no mělo bylo na úřadě řečeno, že pokud chci zapsat nové rozměry, tak s Typovým listem nebo pokud mám OPLA tak potvrzením od OPLA, že 16" kola lze použít na mém voze...tak nechápu ten mezičlánek na TK!
to je zmatek neřeš ALI nemá origo kola opel nevím co to sem plete
když máš dokument od dealera na stk nemusíš jen na dopravak a dáš si třeba i jiné 16'' třeba et 48 jde hlavně o to nějaké 16'' v tp mět ,kola ti na ulici policajti zdělávat nebudou aby měřili středovou díru
když máš dokument od dealera na stk nemusíš jen na dopravak a dáš si třeba i jiné 16'' třeba et 48 jde hlavně o to nějaké 16'' v tp mět ,kola ti na ulici policajti zdělávat nebudou aby měřili středovou díru
Už jsem tam napsal a věřím že se konečně dočkám a tobě Kubesmaurere za to veeeelký dík!!!
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
to je sice pravda ale pri nehode si to poistovaci hned fotia a vedia stym robit problemy co je na aute musi byt aj TP
jaryn: to jsem rád ž to někomu pomohlo
lake: sak to jsou kur*** dobře to znám ale mě když dělali odhad tak mrkl na tp,mrkl na to z venku a hotovo kola nezdělal a to jsem měl kus plechu pod motorem co tam taky neměl správně co dělat a nic,pohoda,,..jo kdyby byl treba smrtak tak by urco resili i rozdil ET o 1mm...
lake: sak to jsou kur*** dobře to znám ale mě když dělali odhad tak mrkl na tp,mrkl na to z venku a hotovo kola nezdělal a to jsem měl kus plechu pod motorem co tam taky neměl správně co dělat a nic,pohoda,,..jo kdyby byl treba smrtak tak by urco resili i rozdil ET o 1mm...
nějak tak tak to vypadá.---- 1300 v pííííííííííp
možná kdyby se to pěkně naskenovalo,pak photoshop...hmmm uvidíme možná bysme něco vymysleli at' se mě ta investice vrátí,ale až jak dopadnu na dopravním,kdyby tam třeba volali pro ověření tak nic..no daly by se vymýšlet různé věci ..ZLODĚJI za 1 papír 1300!!!!
možná kdyby se to pěkně naskenovalo,pak photoshop...hmmm uvidíme možná bysme něco vymysleli at' se mě ta investice vrátí,ale až jak dopadnu na dopravním,kdyby tam třeba volali pro ověření tak nic..no daly by se vymýšlet různé věci ..ZLODĚJI za 1 papír 1300!!!!
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
sem ti to říkal, šak ono jiná astra 1.4 16V určitě nemůže mít tyto rozměry, každá astra je jiná dle nich... prostě kocourkov a chtěj vyrumpat prachy nic jinýho!!!!!!!!....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kubeš: Škoda, že ty IRMSCHERY, co sis koupil, nejsou 6Jx16 ET49... To ti je to potvrzení k ničemu, ne?
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G