Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračování
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :) pokračo
Dneska jsem rozebral všechny kliky, umyl je, vyčistil, na sluníčku vysušil a jsou jako nové. Děkuji tímto tomu co jsem to od něj koupil, už nevím kdo to byl, protože je to tak dva roky, že mi zatajil, že jedna je prasklá a to docela hustě, no ale zase byly za dobrou cenu a málokdy se podaří v barvě vozu koupit zvlášť kliky, tak se to opraví. Jsou čisťounké že by šly olizovat a čekají na úpravu. Ta se provede v brzké době. Přijde sundat pak celý tapec a nandat do vozu. venku je fajn vedro, auto jsem dal do stínu a otevřel okna, pak pojedeme pryč, tak ať tam není na zdechnutí. Chtěl jsem ho dneska umýt, ale při té teplotě by mi voda uschla z hadice přímo při dopadu, tak to ani nemá cenu. tak jsme špinaví jako prasátko už skoro 14 dní...
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
radoš má wapku a 14 dní nemyl..... svět se v prdel obrací....
Astra H 1,9CDTI caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
dneska sem mel v praci cas, tak jsem si vymenil olej( Valvoline 5W40 ) prachovku levou vnitri ( tamta byla tuty ) svicky( stary byli od BOSCHe... docela sem cumel, vymenil zadni tlumice za stavitelny a poradne vydrhnul, vysal a umyl na vapce.
[1.6 8V HTB
Kdyby někdo cokoliv potřeboval ohledně KIA a Mitsubishi>>>SZ mám z práce hesla k hotline...
P>Original IRMSCHER křídlo na htb
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=24043
K>Rámečky na budíky
Kdyby někdo cokoliv potřeboval ohledně KIA a Mitsubishi>>>SZ mám z práce hesla k hotline...
P>Original IRMSCHER křídlo na htb
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=24043
K>Rámečky na budíky
-
- Kontaktovat uživatele:
To já taky dolejvaj olej
BP Visco 3000 10W 40 - žroutí oleje X16XEL si kupodivu vzal něco kolem 1,5litrů oleje na 2500 - 3000KM
Což při mém stylu jízdy a známou proslulost XELových motorů jemž olej chutná je to celkem oukland
BP Visco 3000 10W 40 - žroutí oleje X16XEL si kupodivu vzal něco kolem 1,5litrů oleje na 2500 - 3000KM
Což při mém stylu jízdy a známou proslulost XELových motorů jemž olej chutná je to celkem oukland
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Tak mě dneska dorazil modul denního svícení. Zítra v 6hod vyrážím směr nemocnice Kyjov kde mám být v 8hod (vezu mámu na operaci nohy - no možná to bude ambulantně) tak že snad počkám pr hodinek a frr zpět do Prostějova... Apsolutně nemám čas na umytí nedej bože naleštění vozítka... Jak přijedu frr kopat základy na bazéééén
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Kyjov - kousek ode mně - a já zase jedu do Němčic nad Hanou
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mi odešla žárovička v budíkách Další důvod dát tam ledky
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
me odesla vcera a nejako se mi nechce je vymenit ved mam palubak
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Hezký.. se pěkně míjíme. Jinak včera jsem dodělal bazéén - mimochodem voda v něm studená příšerně (ze studny pod barákem) tak teď doufám, že bude min týden lejt jak hrom No a taky jsem konečně připojil modul denního svícení. Dneska oddělám to přidávné led dení svícení - dostala se do něj voda a pravá svítilna odešla... 900kř v prd.. Kdybych bejvá věděl, že mám tam tu přípravu mohl jsem je ušetřit...Mike.S píše:Kyjov - kousek ode mně - a já zase jedu do Němčic nad Hanou
PS: je zajímavý, že jsem vůbec nemusel dodadit tu pojistku? Prostě jen zasunul modul a hotovo..
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Dnes auto zůstává doma a jedeme do pražské zoo autobusem po několika letech
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Není někde návod na demontáž předního nárazníku - ať vím co mě čeká? Chci vyřešit konečně tu černou lyštu...
to je sranda. kuli klima chladiči jsem to dělal poslední dobou tolikrát dva torxíky máš v blatníku. na každý straně jeden. když zvedneš haupnu tak vytlačit tyčky z těch šteftíků a už má tendenci jít dolů. Podobný štefty jsou i dole. Nevím zda to mam komplet ale byli tam tři. Pak povolit šrouby co drží ty plastový vodiče vzduchu k brzdám a odpojit mlhovky a čidlo venkovní teploty. Možná jsem něco opoměl ale tak nějak všechno na sebe navazuje že nemáš co zkazit.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Dneska jsem čistil Sunday EGR ventil a opravdu to stálo za to, auto při lehce přidaném plynu necuká, takže aspoň to vyčištění stálo za to
Ještě když jsem měl rovnou kapotu nahoře, tak jsem vyndal víko od Vzd.filtru a vyndal ty trubky ze spodního a vrchního deklu , bude tam aspoň dostatek vzduchu
Každopádně jsem dneska tak spokojenej, že to ani nejde jinak říci
Co mě nejvíc trápí tak to mizerné hledání vypuštěcího a kontrolního šroubu u převodovky typu F13 F17.
Nechce mi tu někdo hodit do SZ návod kde to najdu v obrázcích ??
EDIT : 23.6.2012
Dodělána výměna žárovky osvětlení SPZ za LED podsvícení (6ks) bílé barvičky.
Ještě budu lepit písmenka na zadeček naši krásky Takže hoši snad nebudete koukat na dupku naši Sunday
Ještě když jsem měl rovnou kapotu nahoře, tak jsem vyndal víko od Vzd.filtru a vyndal ty trubky ze spodního a vrchního deklu , bude tam aspoň dostatek vzduchu
Každopádně jsem dneska tak spokojenej, že to ani nejde jinak říci
Co mě nejvíc trápí tak to mizerné hledání vypuštěcího a kontrolního šroubu u převodovky typu F13 F17.
Nechce mi tu někdo hodit do SZ návod kde to najdu v obrázcích ??
EDIT : 23.6.2012
Dodělána výměna žárovky osvětlení SPZ za LED podsvícení (6ks) bílé barvičky.
Ještě budu lepit písmenka na zadeček naši krásky Takže hoši snad nebudete koukat na dupku naši Sunday
Teď máme Z18xe Mazlík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Háčko stálo asi druhej den. Pak jsem potřeboval jen popojet po Praze, tak jsem vyvětral Astřičku . A co se mi díky mojí zkur*ený smůle nestalo? Na Korunovační (Pražáci vědí) mejou takový feťáčci čelní skla. Ani se neptaj, rovnou začnou. Nenávidim to, tak je vždycky s díky odmítnu... Dneska to samý, jenže pak chudáček feťáček zavrávoral a tou jeho zkur... stěrkou mi pad rovnou (celou vahou) na blatník. Než se člověk rozkoukal, byl v prdeli a kolona v pohybu.
Samozřejmě šlinc 20cm přes přední blatník.
Tak jsem pracně rozlešťoval a rozpastovával... Většina šla, zůstal malej škrábaneček...
Ale i tak mě to sere. Proč zas já
Samozřejmě šlinc 20cm přes přední blatník.
Tak jsem pracně rozlešťoval a rozpastovával... Většina šla, zůstal malej škrábaneček...
Ale i tak mě to sere. Proč zas já
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
honzo kup si radeji kolo to te strat nebude,uz to ho mas dost ne to hovno by se od tebe mohlo odlepit