Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° CUPRA mania,foto str.76.
pěkné, pěkné....v jaké bylo barvě když jsi to koupil ?? to je plast nebo lamino ? ...černá bude super, do barvy bych to nedával, zaniklo by to a nemělo by to ten správný efekt
- Reklama
jak jsem psal chippe je to abs plast,černý origo díl ale jak jsem to nadpojil dal jsem plnič a ted' je černý lak
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
tak nějak tak to vypadá,auto špinavé lak slabý ale co už...kola budou a malý závěr na můj parking ..na to že je to nadpojené to není až tak hrozné
zatím pro představu...
zatím pro představu...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° CUPRA lízo,kola,FOTO st.7
to lízo je super....fakt se mi líbí
ten nárazník je sprasenej luxusně kámo dej si facku a předelej to
Kolečka vypadají pěkně taky, koukni ještě po nějakých dalších ale skoro každé alu budou lepší než plechy
ten nárazník je sprasenej luxusně kámo dej si facku a předelej to
Kolečka vypadají pěkně taky, koukni ještě po nějakých dalších ale skoro každé alu budou lepší než plechy
díky mě taky.... už je dělaný podruhé,vím facek už sem aj pár schytal...ted' na to kašlu a chcu dát ty kola a folijky na okna....já nemám plechy mám 15 lité ale černé
mě se tyto děsně líbí,každému asi nesednou ale nějaké co mají 20paprsků se mě prostě nelíbí,mám rád jednoduchost,ještě kola z calibry takové turbo jsem viděl ale jen 14'' ale mě se líbí tyto 16'' navíc tento týden už budou na autě,ted' scháním typový list
mě se tyto děsně líbí,každému asi nesednou ale nějaké co mají 20paprsků se mě prostě nelíbí,mám rád jednoduchost,ještě kola z calibry takové turbo jsem viděl ale jen 14'' ale mě se líbí tyto 16'' navíc tento týden už budou na autě,ted' scháním typový list
No vypadá to že jsi na správné cestě, jen tak dál máš to supr, to lízo a kola taky super.
díky,ještě je na tom hodně práce ale když se ohlédnu jak to bylo zprasené začínám být spokojený a snad to bude už jen lepší a lepší...
horsi to uz nemuze byt
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
sak ja vim bude to supr kára ..jak spravim odklonpraveho koal o ten jeden stupen,coz neni moc tak tam pristi mesci dam podvozek asi ta technix za 5litru ale predk max 3cm dolu,zadek 4 uvidime co kola na to reknou...planu moc ale nemuzu tolik utracet...sakra
setri na sraz do letnan bude zase nekdy zaři-řijen
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° cupra,irmscher kola,foto
co ja vim co bude
kolečka 16 origo oplik irmscher gumy michelin pilot primacy/conti sportcontact-4mm 205/50 akorát ani áčko ani špek.-..
mě se prostě strašně líbí jsme tu jen dva na foru co je mají,navíc 17 už je na tankodrom moc,uvidíme co bude po snížení..zítra je nechám vyvážit a asi nahodit..jinak neni čas...
na autě naživo paráda,já jsem spokojen....
kolečka 16 origo oplik irmscher gumy michelin pilot primacy/conti sportcontact-4mm 205/50 akorát ani áčko ani špek.-..
mě se prostě strašně líbí jsme tu jen dva na foru co je mají,navíc 17 už je na tankodrom moc,uvidíme co bude po snížení..zítra je nechám vyvážit a asi nahodit..jinak neni čas...
na autě naživo paráda,já jsem spokojen....
at slouzi a nehazou
dik ...vim ze se ti sice nelibi ale ja mam rad takove ''staromodni''
Hajzle když jsem je sháněl já tak nebyli k sehnání budou jí moc moc slušet.
A kup si tahokov asi tak dva a předělej pořádně ty průduchy v tom předním nárazníku a až na nárazník nesahej a bude to supr design.
A kup si tahokov asi tak dva a předělej pořádně ty průduchy v tom předním nárazníku a až na nárazník nesahej a bude to supr design.
kdyz budu mit chud tak ti to popisu co se mi na nich vse nelibi a libi jo