Re: Project Vrty02
Re: Project Vrty02 Další foto str.16
Muškáty to to nejsou určitě
- Reklama
Re: Project Vrty02 Další foto str.16
neser to modré tlačítko mám v motoru taky pěkně hodně štěstí s lakem at máš bez přechodu já ke konci dám 2000 pod vodou a tempo a když lakuju metlu a lak zakryju jen okna zbytek se vidí ale není pak přechod...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Re: Project Vrty02 Další foto
a copak že je ta časovaná bomba v kufru????
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
capacitor hantiku
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
to uz ma motor trosku vetsi krik co ..jeste ze nejde videt pod kapotu,ta černá izolačka je ale špatné řešení,časem ti oslizne a sleze
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Jo ta izolačka byla jen rychlý, nečekaný řešení před deštěm
JJ kapacitator, aby mi neblikali ledky a zabránil tak zkratu, když mám nahlas subwofer. A jěště tam jsou ostřiky světel ale nemám fotky tak snad jindy.
JJ kapacitator, aby mi neblikali ledky a zabránil tak zkratu, když mám nahlas subwofer. A jěště tam jsou ostřiky světel ale nemám fotky tak snad jindy.
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
vrty02 to sání supr ale jak vyřešíš odstínění? to je hodně důležitý jinak to ztrácí smysl. kapacitátor - no chtělo by mu najít "důstojnější místo"
Ty čidla máš s autokelly jak byla teď nedávno ta akce že stáli myslím 600?? Já je koupil taky a chtěli mě natáhnout nedal jsem se ctěli plných 1500kč?
Ty čidla máš s autokelly jak byla teď nedávno ta akce že stáli myslím 600?? Já je koupil taky a chtěli mě natáhnout nedal jsem se ctěli plných 1500kč?
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
martasku on nepotrebuje odstinit nic filtr ma schovani v boxu,ktery je soucasti filtru
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
alë filtr je v plastu co se lehce prohřeje....
plast filtru je dost silný a daleko od motoru takže moc tepla se němu od motoru nedostane
smysl to pro mě má určitě kvůli znatelnému výkonu, zvuku, a nepatrně nižší spotřeby
Čidla jsem kupoval za barákem v autodílech Remi za 530kč.
plast okolo filtru byl součástí balení filtru
A kapacitator a hudba pořád jen v pracovní fázy takže časem se určitě polepšim
smysl to pro mě má určitě kvůli znatelnému výkonu, zvuku, a nepatrně nižší spotřeby
Čidla jsem kupoval za barákem v autodílech Remi za 530kč.
plast okolo filtru byl součástí balení filtru
A kapacitator a hudba pořád jen v pracovní fázy takže časem se určitě polepšim
hlavně zvuk ten je ,hej výkon spíš bych tomu říkal pružnost
hlavně že to hraje
hlavně že to hraje
No prostě živější na rozjezdech teď mi to hrabe až za tři
Zvuk určitě supr bzučí to krásně čistě.
A jinak nově karbon na střeše dalš foto co nejdříve.
Zvuk určitě supr bzučí to krásně čistě.
A jinak nově karbon na střeše dalš foto co nejdříve.
vypada to dobre,jenom maly detajl,mohl si dat i na 5dvere natu horni cast co je nad brzdovym,kdyz se na tu fotku kouknes tak vydis ze tam sviti ten konec.Ve predu mas cerno ale jinak si me predbehl,ale ja delam na jiny veci pro auto