neser to modré tlačítko mám v motoru taky pěkně hodně štěstí s lakem at máš bez přechodu já ke konci dám 2000 pod vodou a tempo a když lakuju metlu a lak zakryju jen okna zbytek se vidí ale není pak přechod...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Jo ta izolačka byla jen rychlý, nečekaný řešení před deštěm
JJ kapacitator, aby mi neblikali ledky a zabránil tak zkratu, když mám nahlas subwofer. A jěště tam jsou ostřiky světel ale nemám fotky tak snad jindy.
vrty02 to sání supr ale jak vyřešíš odstínění? to je hodně důležitý jinak to ztrácí smysl. kapacitátor - no chtělo by mu najít "důstojnější místo"
Ty čidla máš s autokelly jak byla teď nedávno ta akce že stáli myslím 600?? Já je koupil taky a chtěli mě natáhnout nedal jsem se ctěli plných 1500kč?
vypada to dobre,jenom maly detajl,mohl si dat i na 5dvere natu horni cast co je nad brzdovym,kdyz se na tu fotku kouknes tak vydis ze tam sviti ten konec.Ve predu mas cerno ale jinak si me predbehl,ale ja delam na jiny veci pro auto
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013