Ahojte,
Ospravedlnujem sa vopred ak sa tato tema uz riesila ale fakt nemam cas checknut forum. Planujem s rodinkov obehat slovensko, takze tazke pripravy a este toto
Posledne dni mam problem ze pri startovani rano alebo aj na obed nema motor vobec nema tah (ako keby ste sa skusali pohnut po rovine na 3-4), alebo nemal pravidelny privod benzinu, nechapem preco, toto som spozoroval iba ak mi auto dlshie stoji (viac ako 5 hodin) a iba pri zapnutom sitici. Ako nahle sa motor po 1-2 monitach zohreje uz je vsetko v pohode (skusal som jazdy na plyn aj na benzin min 20km vsetko v pohode). otacky mi neklesaju ale ko keby neboli pravidelne dodavky benzinu. Motor ani neklepe ani nevydavaj ziadne zvuky. Skusal som po meste viac krat zastat podobny scenar som uz neopakoval.
Dnes po 5 hodinovom stati na parkovisku mi po nastartovanie motor zacal tak cukat ze som radsej ostal minutku stat zo zapnutym motorm, potom uz bolo zase vsetko fajn.
Olej mam 5W-40 teraz som menil vo 2/2012, sviecky su nove maju 8k km NGK iridium IX. Na plyne mam najazdene nejakych 10k km. Benzin tankujem vylucne na Shellke. Plyn, Probugas, Lampogas, Eco+
Samozrejme ze nemam problem pockat tu minutu kym sa motor zahreje, ale bojim sa tak trochu aby to nenaznacovalo nejaky problem.
V piatok idem k technikovi, s tym ze motor bude stat celu noc.
Vopred dakujem za vsetky prispevky
Martin
1.4 Twinport Z14XEP cuka motor, pokial je zapnuty sitic
1.4 Twinport Z14XEP cuka motor, pokial je zapnuty sitic
==========
Opel Astra G TwinPort 1.4 16V Z14XEP + LPG Alisei N by Zavoli + JLM Valve Saver
NGK Iridium IX :)
Opel Astra G TwinPort 1.4 16V Z14XEP + LPG Alisei N by Zavoli + JLM Valve Saver
NGK Iridium IX :)
- Reklama
Re: 1.4 Twinport Z14XEP cuka motor, pokial je zapnuty sitic
Odkedy mi po starte isla Astra na 3 valce, co sa zopakovalo dva krat, prestal som tankovat na Shell. Odvtedy mam pokoj. Hadze ti to aj nejaku chybovu hlasku ? Ostava po otoceni kluca v zapalovani do polohy 2, svietit auticko ?
Astra II
chlape toto si ma dostal ...
odkedy je astra ( 9 rokov ) odvtedy sa výhradne tankuje na SHELL V-power sem tam V-power racing ...
a od nového roka mi auto sem tam cuká ...
odkedy je astra ( 9 rokov ) odvtedy sa výhradne tankuje na SHELL V-power sem tam V-power racing ...
a od nového roka mi auto sem tam cuká ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
moze to byt aj benzinom,sviecky,lista
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013