Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
zdravím,tak jsem měl dneska tu čest se osobně setkat s dalším prima človíčkem z naší party.odpoledne jsem měl soukromý srázek s Cobeinem u dálnice na Rozvadov,osobně mně předal nabízený přední spoilerek,již nyní vypadá hodně dobře a to ještě není nastříkaný a namontovaný na voze,co se samotného Cobeina týče,tak za tu možná hodinku a něco co jsem s ním pokecal vypadá na opravdu perfektního chlapáka,suprový a velice ochotný,jednak prodal krásný spoilerek a ba se dokonce nabídl že v případě že si nebudu troufat na montáž,tedy přilepení tak až pojede kolem že se domluvíme a pomůže,tím mně opravdu překvapil,prostě velice ochotný,vstřícný,co se týče dílů,doplnků,tak drží slovo,když jede přes celou republiku tak i ten díl doveze stačilo se prostě domluvit,osobně mně mrzí že ti opravdový chlapi,ochotní pomoci jsou až na druhém konci republiky,tímto ti Cobeine ještě jednou moc děkuji,jsi prostě klasa chlap.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
no.... to je jedno:P na kafco jste mohlipepca píše: no já to mám od místa kde jsem s ním hodil řeč ještě asi 130-140 kiláků,ale Cobein to valil na Prahu jel domů,a to dorazí až někdy kolem 23 hodiny.hlavně je pátek tak asi i cesta nic moc.
tak jindy njo
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
dneska mě ta kurwa zase nasrala.... nastartuju palivovměr dojede do poloviny a spadne dolu... po chvilce se vrátil zpátky.... pak se na semaforech rozsvítila kontrolka ABS.... aby toho nebylo málo tak se rozsvítila kontrolka dobíjení... ach jo... odpoledne... nastartuju a nic z toho už to neudělalo... ci si sakra mám myslet....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No mě se jednou stalo, že když jsem byl v myčce, tak druhý den se mi toto také stalo.... Asi se dostala na nějaké čidlo voda a tím pádem se mi rosvítila kontorlka ABS . Dělalo mi to celkem dva dny a to jen jednou denně třeba na 5 minut svítila . V myčce jsme byli s Astrou zatím 2X, protože spíše preferujeme ruční mytí, a na to dochazí 1X týdně...
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To je tim, ze se blizej vanoce, tak ti astrina hraje chce vypadat jako vanocni stromecek, nomanli2 píše:dneska mě ta kurwa zase nasrala.... nastartuju palivovměr dojede do poloviny a spadne dolu... po chvilce se vrátil zpátky.... pak se na semaforech rozsvítila kontrolka ABS.... aby toho nebylo málo tak se rozsvítila kontrolka dobíjení... ach jo... odpoledne... nastartuju a nic z toho už to neudělalo... ci si sakra mám myslet....
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele: