2. MAXova Zafira 2,2DTI OPC
Re: 2. MAXova Zafira 2,2DTI OPC
Chlapi díííkas , budu se snažit aby stav vydržel a vzhled se jen zveleboval.
Pozitivní zpráva je, že bude i pár věcí z původní Záfy na prodej. V týdnu to nafotim a vyhodim (OPC volant, zadní světla po faceliftu, šedé! krytky na šrouby kol, páčka tempomatu a ještě určo něco vyhrabu).
Pozitivní zpráva je, že bude i pár věcí z původní Záfy na prodej. V týdnu to nafotim a vyhodim (OPC volant, zadní světla po faceliftu, šedé! krytky na šrouby kol, páčka tempomatu a ještě určo něco vyhrabu).
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
- Reklama
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Super fáro, prostě Zafira je opravdu třída "A"
Ať ti slouží bez problémů.
Napiš pak jaký je rozdíl mezi těma motory - papír je něco jiného než vlastní zážitek
Ať ti slouží bez problémů.
Napiš pak jaký je rozdíl mezi těma motory - papír je něco jiného než vlastní zážitek
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
Tady mi někdo leze do zelí! Krásná, ať dlouho a dobře slouží.
Matysova Žirafka 2,2 DTi, 2003
diag. OP-COM.CZ, VAG-COM.CZ
diag. OP-COM.CZ, VAG-COM.CZ
-
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace pane...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hezký.. Paráda. A aby to bylo dokonalé, měl by jsi si dát nová avatar, podobný tomu jak má Matys. Jen pozadí jiné.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Cus.
Tak parádní kousek! Hlavně to co má najeto a ta historie vozu je unikátní - kdo se může pochlubit tím, že mu auto stálo na podstavci a všichni němci na něj slintali Jen mě zaráží že nemá digi klimu - ale podle toho co jsem viděl to není problém dodělat. Sedačky - Já osobně bych kožený nebral ale ty látkový OPC ty jsou parádní - ale zase jsme je neviděl s vyhříváním...
Kolem tebe jezdím co týden tak se někdy stavím a juknu na ní. No jak jsi říkal že bude "něco" na prodej měl bych zájem o ten OPC volant ale to si nebudu sám...
Tak parádní kousek! Hlavně to co má najeto a ta historie vozu je unikátní - kdo se může pochlubit tím, že mu auto stálo na podstavci a všichni němci na něj slintali Jen mě zaráží že nemá digi klimu - ale podle toho co jsem viděl to není problém dodělat. Sedačky - Já osobně bych kožený nebral ale ty látkový OPC ty jsou parádní - ale zase jsme je neviděl s vyhříváním...
Kolem tebe jezdím co týden tak se někdy stavím a juknu na ní. No jak jsi říkal že bude "něco" na prodej měl bych zájem o ten OPC volant ale to si nebudu sám...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je krasavec, super barva, kola vsechno, ale nebylo lepsi koupit becko a doladit?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Z Béčka tak krásné Áčko neudělá , vždyť už ten název....Béčko
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Má pravdu, předseda !!
Jen by mě zajímalo jak by mluvil, kdyby sám měl B-čkovou Záfu
Jen by mě zajímalo jak by mluvil, kdyby sám měl B-čkovou Záfu
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
Ja osobne souhlasim s Alzafirem B-ckova se mi vubec nelibi a to ani zevnitr. Ja mit B-ckovou tak ji prodam a koupim si poradnou A-ckovou
U mě k někomu přes ulici jezdí na návštěvu Béčková OPiCe a taky jsem slintal, ale cenově už by to bylo pro mě asi "mimo mísu". Jinak Béčko se mi taky nijak dvakrát moc nelíbí, to už bych šel raději do Astrule H.
Ačko je prostě Áčko
Stavovala se u mě kámoška co dělala dřív prodejce Oplu a právě mi ověřovala původ vozidla.
Taková kombinace výbavy vůbec nebyla a potvrdila, že se jedná o kus pro showroom. Dělalo se to z nižší výbavy (proto ta absence digiklimy a hlavových airbagů) aby se do toho našlapalo co to šlo, aby bylo co předvádět.
Ačko je prostě Áčko
Stavovala se u mě kámoška co dělala dřív prodejce Oplu a právě mi ověřovala původ vozidla.
Taková kombinace výbavy vůbec nebyla a potvrdila, že se jedná o kus pro showroom. Dělalo se to z nižší výbavy (proto ta absence digiklimy a hlavových airbagů) aby se do toho našlapalo co to šlo, aby bylo co předvádět.
OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapci, věřte tomu, že na Béčkovou by jste si velice rychle zvykli... Je to jiné auto...
Moje Astrina 1,7DTi
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tvrdím to samé. Jakékoli auto si zvykneš, všecko je o zvyku. A právě proto, pokud je člověk zvyklý na něco co má, tak nerad mění, když nemusí, a když musí, zase si zvykne. Někdy děsně rychle.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
- Tomino OPC
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
pěkný kousek a také zastávám názor, že Zafira A je Zafira A, B se mě také designem moc nezamlouvá a to ani OPC.
S tím srazem u tebe by jsi moh něco udělat
pěkný kousek a také zastávám názor, že Zafira A je Zafira A, B se mě také designem moc nezamlouvá a to ani OPC.
S tím srazem u tebe by jsi moh něco udělat
[size=80][b][color=#0000BF]Zafira OPC - Opravdu Perfect Car[/color][/b][/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Je pravda, že na B Zafirku by se rychle zvykalo, ale nová Zafira tourer... to je další sen, jen pár let počkat...
Maxi, tak jaká je změna v motoru ??
Maxi, tak jaká je změna v motoru ??