el. stahování oken míso švihadel
-
el. stahování oken míso švihadel
Čau všichni , už nějakou chvíli uvažuju o výměně stávajících švihadel za el. stahovačky oken na předních dveřích . jaká je šance , že budu mít už v autě nějakou přípravu v podobě svazků ? popř. kam až ty svazky sahají ? díky moc . Petr
Opel Astra G, 1.7 DTI 16v (Y17DT) 55 kW, hatchback, r.v. 2002 - po letech opět v ringu .
- Reklama
-
Re: el. stahování oken míso švihadel
* vyhodil jsem přihrádku před pojistkovou skřiní a zjistil jsem , že mi ke dveřím vede 15 vodičů . Je teoreticky možné , že by to mohla být ona zminovaná příprava ? místo v pojiskovce jsem našel a pojistka tam byla. Zkoušel jsem měřit napětí , ale 12v tam nebylo
Opel Astra G, 1.7 DTI 16v (Y17DT) 55 kW, hatchback, r.v. 2002 - po letech opět v ringu .
-
- Kontaktovat uživatele:
Příprava ke dveřím tam bude. Jestli je i ve dveřích to už je ve hvězdách, to uvidíš až to rozebereš. Ještě jsem neviděl Astru bez přípravy do futer. Pokud máš v daných pojistkách piny (jsou vidět plíšky) tak příprava bude. Pojistky na okna jsou tuším dvě. Podívej se do manuálu, je to tam popsané...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
ano, jedna poistka je pre zadne, a druhu pre predna el. okna.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
-
podařilo se mi vyhodit i ten tapec ,ale krom kabelů od audia a centrálu jsem nic víc neviděl . budu muset sehnat komplet svazek i s tím plastovým futrálem nebo to do toho starýho jen nacvakám ? díky
Ako som ti pisal cez SZ.Lepsie a jednoduchsie je zohnat cely zvazok.Aspon ja by som si netrufol nieco domotavat.
-
tak tedka jsem mluvil s pánem a říkal , že mi pošle komplet celý svazek dokonce i s madlama . až to namontuju ,dám vědět .zatím díky za rady
a posle ti ktomu aj elektricke stahovacky?
Tak to si myslim,ze je jasne
-
takže vše OK . stahovačky namontovány bez ztrát . Místy jsem měl problém s protáčejícími se nýty a vyjmutím svazku od centrálu ,který byl pod tím polystyrenovým bazmekem . Ale nakonec se vše v dobré obrátilo . Dál už mám v merku jen ovládání zrcátek ...