predna naprava opel astra G 2.0 DTL r.v.2000
predna naprava opel astra G 2.0 DTL r.v.2000
Ahojte vsetci
Ani neviem ako zacat. Nebol som na fore od roku 2009. Moj povodny nick bol Paladin123 a na forum som sa zaregistroval po kupe mojej astry. Auto islo dobre 2 roky, menil som olej a filtre a vozil som sa ale posledny rok sa zacala nejako kazit. Vymenil som baterku, termostat, zadnu cast vyfuku, predne capy, zadny strmen brzdy aj s kotucom, platnicky a bol zas chvilu klud. Az do vcera kedy mi nieco prasklo v pravom kolese. Nejak som sa dokotulal ku kamaratovi co sa mi stara o auto a ked sme dali dolu kryt motora tak sme ostali ticho sediet asi 5 minut. fotky v prilohe hovoria same za seba. Poradte mi co mam urobit? On mi doporucil zohnat si novu napravu ale ja nemam ponatia kolko to moze stat a kde to mam zohnat. na srotovisku tazko zozeniem dobru napravu. povedal mi ze ked mu prinesiem napravu tak mi to vymeni ale ze to bude na 3 dni roboty lebo na napravu je upnuty motor ramena servo vyfuk a vsetko sa musi rozobrat a ze nevie ako to pojde dole lebo tie skrutky co vytiahol ked dal dole kryt motora uz boli v takom stave ako moja naprava. Poradte mi prosim co mam urobit Nechapem preco ta izolacia krytu motora sa dotyka napravnice ved to ako by bolo zamerne tak urobene aby ta naprava do 10 rokov odhnila a musela sa menit. Keby som to vedel pravidelne by som ju cistil a vysusal.
Ani neviem ako zacat. Nebol som na fore od roku 2009. Moj povodny nick bol Paladin123 a na forum som sa zaregistroval po kupe mojej astry. Auto islo dobre 2 roky, menil som olej a filtre a vozil som sa ale posledny rok sa zacala nejako kazit. Vymenil som baterku, termostat, zadnu cast vyfuku, predne capy, zadny strmen brzdy aj s kotucom, platnicky a bol zas chvilu klud. Az do vcera kedy mi nieco prasklo v pravom kolese. Nejak som sa dokotulal ku kamaratovi co sa mi stara o auto a ked sme dali dolu kryt motora tak sme ostali ticho sediet asi 5 minut. fotky v prilohe hovoria same za seba. Poradte mi co mam urobit? On mi doporucil zohnat si novu napravu ale ja nemam ponatia kolko to moze stat a kde to mam zohnat. na srotovisku tazko zozeniem dobru napravu. povedal mi ze ked mu prinesiem napravu tak mi to vymeni ale ze to bude na 3 dni roboty lebo na napravu je upnuty motor ramena servo vyfuk a vsetko sa musi rozobrat a ze nevie ako to pojde dole lebo tie skrutky co vytiahol ked dal dole kryt motora uz boli v takom stave ako moja naprava. Poradte mi prosim co mam urobit Nechapem preco ta izolacia krytu motora sa dotyka napravnice ved to ako by bolo zamerne tak urobene aby ta naprava do 10 rokov odhnila a musela sa menit. Keby som to vedel pravidelne by som ju cistil a vysusal.
- Reklama
Re: predna naprava opel astra G 2.0 DTL r.v.2000
nazdar tak to som este na astre nevidel , je to fakt sila , mal by som to mat doma ale musim pozriet ze v akom to je stave
Opel Astra G caravan 2.0 DTI
to je sila jak todle mohlo projit stk
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
co se divíš tovární kryt motoru je nahovno kus plastu,drží se tam vlhkost a voda neodtěká,náprava neměla pořádnou ochranu ...
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Bavil jsem se nedávno s člověkem, co pracoval v anglii, kde se montovaly astry G vany, když došly nápravy, myslím že z itálie, tak už byly rezavé, pouze se odřely trochu a střikly znova, antikorozní ochrana se žádná nesměla dát, takže takovému stavu po 14letech se nedivím.
kvůli tomu byla svolávačka nafovejch aster a zafir... vyrobených v roce 98-05....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Prosim Vas viete mi 100%ne povedat ci ma benzinova a dieselova astra rovnaku prednu napravnicu alebo je na kazdy typ motora ina??? Potrebujem to vediet na 100%. Dakujem.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
podle EPC je jedno, jestli máš benzín nebo naftu, ale i tak je tam těch nápravnic asi 5 jeslti tak mi pošli VIN, podívám se ti, které číslo bys potřeboval
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Tak takhle zhuntovanou nápravinci jsem ještě neviděl a to už jsem toho viděl docela dost