Nefunguje tachometr.
Nefunguje tachometr.
Ahoj opláci,prosím o radu.Přestaly mi fungovat všechny budíky ve sdruženém přístroji a na displeji počitače kilometrů mi svítí jen tři čárky,kontrolky fungují normálně.Dříve se mi občas vynuloval denní počitač kilometů,ale vše fungovalo normálně.Jestli někdo víte co by to mohlo dělat,dejte vědět,případně kolik může stát nový přístroj.předem děkuji za odpovědi.
- Reklama
- Princ William
nulovani deniho pocitadla se stane kdyz vyndas budiky ven. myslim ze to bude asi tim ze je odpojis od baterie. novy budiky stoji aspon u nas na vrakaci cca 2000- 2500Kc. P.S. je v tom jeden problem kilometry jsou takove kolik je ci bylo na tech budikach ty treba budes mit 100 000km a ty koupene budiky treba 250 000km. mozna to pujde pres diagnostiku ale urcite je to prekazka ve vymene budiku
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ty už si omlazoval Ja viděl u jednoho překupníka Aster u dvou aut vytahlou přistrojovku, tak jsem jen v duchu domyšlel proč Dle mého názoru je jakákoliv "uprava stavu kilometru" křivárna (našim autobazarům vlastní):x Samozřejmě že u výměny vadného kusu je to něco jiného.Hany píše:Tak nastavení km bych neviděl jako problém, dělají to přes centrální konektor pod ruční brzdou.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Re: Nefunguje tachometr.
Vypadá to na špatný stabilizátor napětí v budíkách, asi 50Kč . Četl jsem že to je častá závada na budíkách, kontakty to nebudou. Stačí říct elektromechanikovy který se v tom vyzná a on ti to proměří a stabilizátor vymění. Jinak změna km je jednoduchá věc, cca 10min, ale v autorizáku alespoň za litr, nechají si vše sakra zaplatit.HonzaL píše:Ahoj opláci,prosím o radu.Přestaly mi fungovat všechny budíky ve sdruženém přístroji a na displeji počitače kilometrů mi svítí jen tři čárky,kontrolky fungují normálně.Dříve se mi občas vynuloval denní počitač kilometů,ale vše fungovalo normálně.Jestli někdo víte co by to mohlo dělat,dejte vědět,případně kolik může stát nový přístroj.předem děkuji za odpovědi.
Opel Astra Caravan 2.0 DI
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Nene ja to nedělal, nemám proč, ale když si vezmeš Annonci ,tak je tam mraky reklamy na úpravu budíků a uvádí,že to dělají přes centrál konektor.indet píše:Ty už si omlazoval Ja viděl u jednoho překupníka Aster u dvou aut vytahlou přistrojovku, tak jsem jen v duchu domyšlel proč Dle mého názoru je jakákoliv "uprava stavu kilometru" křivárna (našim autobazarům vlastní):x Samozřejmě že u výměny vadného kusu je to něco jiného.Hany píše:Tak nastavení km bych neviděl jako problém, dělají to přes centrální konektor pod ruční brzdou.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
v autorizáku ti rozhodně nic přetáčet nebudou ani za 5000, TECH2 to umí jenom u fungl novejch budíků a jenom jednouDave píše:Vypadá to na špatný stabilizátor napětí v budíkách, asi 50Kč . Četl jsem že to je častá závada na budíkách, kontakty to nebudou. Stačí říct elektromechanikovy který se v tom vyzná a on ti to proměří a stabilizátor vymění. Jinak změna km je jednoduchá věc, cca 10min, ale v autorizáku alespoň za litr, nechají si vše sakra zaplatit.HonzaL píše:Ahoj opláci,prosím o radu.Přestaly mi fungovat všechny budíky ve sdruženém přístroji a na displeji počitače kilometrů mi svítí jen tři čárky,kontrolky fungují normálně.Dříve se mi občas vynuloval denní počitač kilometů,ale vše fungovalo normálně.Jestli někdo víte co by to mohlo dělat,dejte vědět,případně kolik může stát nový přístroj.předem děkuji za odpovědi.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A jde to kolikrát chceš
práce na cca 2 minuty (jdou všechny digitální tacha)
práce na cca 2 minuty (jdou všechny digitální tacha)
vy ste maďaři to snad neni možný že když někdo odpovídá na moje slinty tak si vybere dycky jenom co se mu hodí, v oplu to umí přes tech 2 nastavit jenom jednou u novýho budíku jinak ne, v oplu se tachometry oficiálně nepřetáčej, to že má kdejakej jouda soft na přehrání o tom se nebavim
V Opelu jsem byl dvakrát a už tam nikdy nepujdu, raději si poradím jinak. Arogantní a otřesnější chování jsem nezažil. A ty Vojto se jich stále zastáváš. Omluv mojí narážku s tím že to umím, chtěl jsem to jenom HonzoviL nabídnout, zadarmo bez záruky. Ze zárukou by to něco stálo, nechci riskovat muže se něco stát a co pak.
Opel Astra Caravan 2.0 DI
nejde o zastávání, to že to neuměj je logický, je to tak schválněDave píše:V Opelu jsem byl dvakrát a už tam nikdy nepujdu, raději si poradím jinak. Arogantní a otřesnější chování jsem nezažil. A ty Vojto se jich stále zastáváš. Omluv mojí narážku s tím že to umím, chtěl jsem to jenom HonzoviL nabídnout, zadarmo bez záruky. Ze zárukou by to něco stálo, nechci riskovat muže se něco stát a co pak.