Hlavně tam nedávej starline a podobný levný papírový šmejdy!! Kup raději opravdu kvalitní filtr. Nevím zda máš jen vložku nebo celý filtr, ale předpokládám že vložku a ta v autokelly Objednací kód: BO 1457429178 BOSCH za 224 Kč si myslím je dobrá cena. Ten rozdíl kdy levný filtr stojí 100kč určitě motor (ty ne) po čase pozná!
85 kW by měl být motor X18XE1 a ten má vložku.Takže to Roman asi přehlídl.
Doporučuji MANN HU 611\1x.
Dávej velký pozor při povolování víka filtru.Je potřeba tělo podržet,aby se nepootočilo,dojde k tím k částečnému ulomení vrchní části těla a pak ti utíká olej pod tlakem.Kdyby se ti to náhodou stalo,tak těla mám skladem.
Zdravíčko pánové, potřebuji koupit olejový filtr a když jsem si volal do prodejny autodílu řekli mi jestli mám vložku nebo celý filtr vložka za 75 kč celý filtr za 180kč ..Dokáže mi někdo říct co z toho na autě mám?:D
Astra g 1.8, 85kw, 16V, r.v.1999
Díky moc za rychlou odpověď
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
Na motoru X18XE1 bys měl mít vložku.Pozor!!!!!!!!,při povolování víčka obalu se nesmí obal pootočit\je potřeba jej držet třeba sikovkama\,protože na něm praskne vrchní hrana a pak ti bude téci olej pod tlakem ven.Komu hrana praskne,mám pro něj dobrou zprávu-obal trvale držím skladem.Ročně jich tak 15 spotřebují domácí servisáci.
Aha takže vložku mám koupit ok..takže oprava stylu "propíchni to šroubovákem a povol" to není moje varianta a to co budu kupovat je tedy ta dražší varianta co jsem psal nebo ta levnější na internetu jsem našel třeba toto http://www.filtry-oleje.cz/zbozi/21695/ ... go-jpg.htm tak to je to co mám mít ?:D
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
Vyuziju tohoto tematu...Muze mi nekdo poradit, kde je olejovy filtr u motoru 1,7 DTI ??? Je to v zadni casti motoru pod takovym cernym plastovym krytem ???
Opel Astra G 1,7 DI 16 V125 000 Km Hatchback, r.v. 2001 POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
Ja tiez vyuzijem tuto temu,lebo mam dotaz:Ako je mozne,ze vzdy ked menim olej i filter,tak ked povolim filter,tak mi v nom zostane ten srobovy zavit,alebo ako sa to vola a ten musim opatrne z filtra vybrat a vratit spatky.V nedelu som menil olej kamosovi a ten zavit zostal v motore a nie ako mne na filtru.Ina c pouzivam filter znacky MANN