![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
zdravím,tak jsem dneska vyvážel v tom sychravém počasí rodinku,vlhko,zima,a samozřejmně došlo na orosená okna,tedy přesněji,rosila se boční okna zadních dveří,tudíž jsem začal experimentovat a hledat nejlepší způsob odmlžení,dá se říci,že se tedy mně to povedlo po pár různých zkoušení,nejvíce se osvědčilo toto nastavení,tedy u mně,podotýkám,že auto topí jako čert.Tak tedy,knoflík na rozdělení kam foukat je na tom označení okno asi tam je i označení vyhřívání,ventilátor na dvojku,a teplý vzduch nastavený zhruba půlka červeného,průduchy fukarů,boční na okna zcela otevřený nasměrovaný na okna a průduchy na středovém panelu na půlku,topení fouká teplý vzduch,přesto ze začátku se zadní okna lehce mlžila,zapnul jsem při tomto nastavení klimu,okna se odmlžila,a to běžela chvilku,tak jsem jí vypnul,to se opakovalo asi třikrát a pak se okna již nemlží,dokonce tam bylo dost teplo a tak jsem ventilátor hodil na jedničku,celou cestu okna i ta v zadu odmlžená,při cestě domů opět stejný,tak si myslím,že již vím jak toho snadno docílím příště