Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° můj plán foto str.66
urobil si dobre za 2500 to uz radsi vyrobit doma ...no moc kouzlit sa neda..rozdelim to na velkou stredovou díru tam je kovová mřížka s asi 5mm velkýma okama a na krajích bude denní svívení jen přemyšlam jesi tam vrátit tu prostřední linku abych to ještě víc zoriginalizovatěl
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
je ti jasny ze si nenavratně zmrvil naraznik takže až se ti to nebude libit tak budeš muset koupit novej ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
pozry akú máš predenú masku možno by nebolo zlé zachovat rovné línie ... teda také " žalúzie " ...na denne svietenie sa vyser bez tak sa to na astru nehodí
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Fritol píše: je ti jasny ze si nenavratně zmrvil naraznik takže až se ti to nebude libit tak budeš muset koupit novej ?
na to nemám nezmrvil mě se to líbí a toto je poslední fáze! ..třeba zadek sem dělal na dvakrát a taky už nebudu měnit
respo...no podle masky to asi uplně nebude ale kdyžtak by se upravila...spds vratim staly pres litr a je to parada navic uz sem zvykly a ted jak sem den bez nich jezdil zapomnel sem svitit
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
hod foto, dneska sem viděl že si brousil tak sem zvědavy
tak se někdy stav....foto nemužu nabijim fotak
Tento nápad s tým nárazníkom vypadá celkom dobre, ale spracovaním to asi dopadne ako všetko ostatné...
not your fucking business
zatím v rozdělaném stadiu...fakt to co sem měl byl hnus!!! díky včem co to kritizovali,taky sem upravil nárazník aby ten hnusný! prolis pro spz nebyl tak výrazný a hluboký...chce to vidět naživo ale zatím sem celkem dost spokojený působí to agresivně a prostě žádná radlice hnusná jak předtim..padly 2mřížky a 2 velké 500g pixle kytu...
zatím v rozdělaném stadiu...fakt to co sem měl byl hnus!!! díky včem co to kritizovali,taky sem upravil nárazník aby ten hnusný! prolis pro spz nebyl tak výrazný a hluboký...chce to vidět naživo ale zatím sem celkem dost spokojený působí to agresivně a prostě žádná radlice hnusná jak předtim..padly 2mřížky a 2 velké 500g pixle kytu...
Naposledy upravil(a) kubeSRi dne 15 dub 2012, 19:19, celkem upraveno 1 x.
Re: Kubesova °°silver bullet-SRi°° nárazník by kubes foto st
Vypadá to fakt dobře Jen tak dál hezky v klidu nikam nepospíchat ( hlavně dotáhnout detaily!!!! ) a bude to bombička.
- Marťas-Pupík
To vypada docela zajimave, jen to nezmrvit...Zkus pak nafotit cele auto zboku...At jsou videt linie s prahama.
Opel Astra G 1,7 DI 16 V 125 000 Km Hatchback, r.v. 2001
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
POMÁHAT A CHRÁNIT nebo BUZEROVAT A MLÁTIT???
a mlhovky z ochcávky, teda potichu sleduji, odvahu bych k tomu neměl, ale vypadá to dobře.
Mě se teda moc nelíbí ty nárazníky, typu radlice, ale tohle jde. Tak já zase sleduju.
Mě se teda moc nelíbí ty nárazníky, typu radlice, ale tohle jde. Tak já zase sleduju.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
jasně hoší musím to jen dat do provozu schopného stavu a detaily určo doladím...fotky z boku jasně dnes vyfotím..ještě musím nasadit denni sviceni a vyrobit boční držáky protože už to nedrží podběh tak se boky hýbou což není ideální,,,mlhovky nebudo zas by to byly 2000 i když lákavé to je ty ochcavy maji v mlhach i denni sviceni
No zatím to vypadá velice nadějně . Nic neuspěchej a hraj si s tím. To denní svícení by se mi líbilo úplně nahoře v těch krajních otvorech. A udělal bych tam něj přesný místečko tím že bych pod něj ještě udělal slabej příčnej proužek.
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
malé OT. Na tý fotce vzadu se zvednutou kapotou to je zafira????
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
ještě se uvidí ...
hant: ne mitsubishi a pěkně staré 7mistna plečka ale sousedovi to do hospody a zpět stačí
hant: ne mitsubishi a pěkně staré 7mistna plečka ale sousedovi to do hospody a zpět stačí