hmmmm ten je taky peknej a co jako s nim?Andrew píše:můj néééééééééééé, ale SyncMastra
Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Andrew
- Kontaktovat uživatele:
manli2 píše:zato jeden mě tady furt dělá fuckSyncMaster píše:A polovina z nich stejně nepříspívá ani písmenkoHonz@ píše:Můžeme být vlastně rádi , že je nás tu aspoň takovýhle počet
teď už chápešxpolstarekx píše:manli2: joooo kdooo??
ASTRA G 2002 Z16XE 1.6 16V 74kW/100K Hatchback, Star Silver III, kola Enzo H, klima, PC, parkovací asistent, výfuk ULTER, sportovní vzduchový filtr, folie, stěrače Bosch Aerotwin
-
- Kontaktovat uživatele:
K tématu:
Dneska dostal Rákosníček nový olej Castrol Magnatec 10W-40.
dotažení víka olejové vany
Kontrola brzdovky - bod varu OK
Kontrola bodu tuhnutí chladící kapaliny-dolil se po odčerpání litřík koncentrátu
Vyčištění vzduch. filtru
Když už to bylo na zvedáku tak jsem proběhl celej podvozek kontrola stavu kotoučů destiček , tlumičů ,všech manžet , výfuku ,palivového vedení , vůle v zavěšení kol
Stav OK
Běhali kolem mě 2 mechoši olej jsem měl svůj byl jsem tam hoďku a půl a stálo to pětičento
A další pětičento za V-POWER a můžu zejtra na výlet.
Dneska dostal Rákosníček nový olej Castrol Magnatec 10W-40.
dotažení víka olejové vany
Kontrola brzdovky - bod varu OK
Kontrola bodu tuhnutí chladící kapaliny-dolil se po odčerpání litřík koncentrátu
Vyčištění vzduch. filtru
Když už to bylo na zvedáku tak jsem proběhl celej podvozek kontrola stavu kotoučů destiček , tlumičů ,všech manžet , výfuku ,palivového vedení , vůle v zavěšení kol
Stav OK
Běhali kolem mě 2 mechoši olej jsem měl svůj byl jsem tam hoďku a půl a stálo to pětičento
A další pětičento za V-POWER a můžu zejtra na výlet.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nahodou kdyz tam plivnu beno za 500kc tak najedu tak 250-300km a to uz je pekny vylet. Je pravda, ze V-POWER bude drazsi nez co tady beru u Laska za mrzky peniz, a tudiz udeje mene, ale na vylet to rozhodne bude.
A hlavne predpokladam, ze kdyz tam naleje za ty prachy takovy palivo, tak asi nepojede nekam s rodinkou, ale otestuje, zda opravdu vsechno funguje (jak mu rekli ti "mechoši") a jestli gumy v zatackach furt dobre drzi
A hlavne predpokladam, ze kdyz tam naleje za ty prachy takovy palivo, tak asi nepojede nekam s rodinkou, ale otestuje, zda opravdu vsechno funguje (jak mu rekli ti "mechoši") a jestli gumy v zatackach furt dobre drzi
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak pocitej se mnou :Luky píše:To jsem tu jedinej, kdo vychytal ten spatnej model s dirou v nadrzi???
Vy tady snad vsichni jezdite za 5 litru...
500(kc) / 26.5(kc/l) = pocet_litru
pocet_litru / 6.8(l/100km) = vzdalenost_ve_stovkach_km
vzdalenost_ve_stovkach_km * 100(aby sme se dostali na km) = 277,5 km
Astra G 1.6 16V / Z16XE / r. 2000, nádherná modrá
No 26,5 za litr je dobry scifi. Skoda ze jsou Budejky tak daleko
Ale ani tak mi neslo o ten dojezd, jako spotrebu. Tady ma kazdej spotrebu pod 7l (nebo to aspon tvrdi). To udelam o vikendu a cela streka je mimo mesto a jizda lazo plazo. Pres tejden je to 9,5 jak vysitejch.
Ale ani tak mi neslo o ten dojezd, jako spotrebu. Tady ma kazdej spotrebu pod 7l (nebo to aspon tvrdi). To udelam o vikendu a cela streka je mimo mesto a jizda lazo plazo. Pres tejden je to 9,5 jak vysitejch.
--- Astra G '98 1.4 16V ---