Gorbo a jeho modra laguna-SOLD-nove faro
Re: Gorbo a jeho zafa novy intros,vyhrev sedaciek str 18
Bohuzial,to sa ti nezda .Cakam na leto,ked v praci bude celozavodka,a zafa pojde na liecenie na SR.
- Reklama
Tak to este neviem,to sa nechaj prekvapit.kubesmaurer píše: to slapeci sedadlo parada....listy ty moje pujdou dozadu???
Martasek:to vies auto ma 12 rokov.A do garaze sa dostane iba na SR.Zima sneh,sol,voda urobia svoje.A predchadzajuca majitelka,sa o auto asi po vizualnej stranke moc nestarala.Mam to na tom mieste ako si videl a este na spodkoch prednych blatnikov.Tam som to minuli rok robil,ale asi som to neurobil dokladne,tak to zase vyliezlo.Ale oba blatniky su uz v pivnici a pocestuju na SR .
já to mám stejně taky ženská a hruza ale už sem to opravil.auto taky stojí venku
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Tak dneska dorazil balicek od naseho tunera .Skoda,ze to ohol,ked to dal do obalky,ale uz sa to rovna
jo to se srovná poslal sem za min naklady: obalka:9kč poslání:39kč ...... ta noha tam komu patri??
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
To je noha moje malej princezny
Tak dneska sa zafa dockala ocisty inerieru .To bol ale bordel.Vsetky plasty vycistene,sedacky,strop tiez.Vypada to super .Foto bude az zajtra.Vonku uz je poriadna tma.Zajtra vymenim kobercky,nalepim listy od Kubase a hotovo .
Modrá laguna. Koukám že vonítko máš v díře stejně jako já. Ty prahový lišty bych možná nalepil níž. Takhle jsou moc vysoko. Tak někam na střed prahu.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
hezké....ty lišty dal jak mají byt když sem je strhával z auta byly stejně dané
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
tak že stejně na hovno že? lyšty by měly krýt hranu a né být napasovaný u těsnění kde se přes hranu toho těsnění nemůže nic "ošoupat".. ale toť můj názor. Jinak řádná drbačka to vše předělat co? obdivuju tvou trpělivost.
Jinak se zeptám: Neměl jsi strach rozebírat přední čalounění? Nevím, ale slyšel jsem, že v předních dveřích je nějaký "igelit" či co, který je napnutý a slouží jako čidlo pro boční bagy - pokud se poškodí přestanou boční bagy fungovat.
Jinak se zeptám: Neměl jsi strach rozebírat přední čalounění? Nevím, ale slyšel jsem, že v předních dveřích je nějaký "igelit" či co, který je napnutý a slouží jako čidlo pro boční bagy - pokud se poškodí přestanou boční bagy fungovat.
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Tak to si pis,ze to bola drbacka .Ale prijemna .Ked som tie listy davall dole zo zafy,ktoru som rozoberal,tak tie listy mala takto,ale neviem.Ono nebude zas taky problem ich prelepit.Tak o tom igelite nic neviem,ale niaky tam bol.Ale ja nemam bocne airbagy.Mam iba v sedackach,predtym tam neboli.A klasika:dva v predu.