Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°Konec tuzingu,street race car
Že by si konečně dostal trochu rozum Kubo,konečně se mi to začíná libit a už sem zvědavy až to uvidím naživo .Jak ti kluci psali že ti prodaji origo tmave světla tak si nechtěl a najednou je bereš a dělaš dobře.Jen škoda že tak pozdě nemusel si tolik many prodělat .Jinak ten pruh i ty kola
Teď, když jsme se naučili létat v povětří jako ptáci,
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
potápět se jako ryby,
zbývá už jen jediné -
[color=#BF0000]naučit se žít na zemi jako lidé.[/color]
[color=#0000BF]George Bernard Shaw[/color]
- Reklama
jo pokud pujde podle plánu světla budou za týden....střecha stejně zatím počká,v květnu bude technická tak se musím už ted' připravit ...pořád mě to láká a mít víc peněz tak bych ty úpravy dostal na lepší úroven ale prostě už to chci dodělat a jen jezdit jzdit zachvilku bude litr benalu za 100 kurva at' už je ta revoluce!
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
světla budou až je najdu zítra nebo v pondělí je pošlu .D
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
:Dpošli zadarmo...mě zatím nedošly prachy
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Street race car jo )) Tak to se Ti celkem prodrazi ... co tam bdues davat za motor ? brzdy ? podvozek ? budes menit i ramena ? treba s negativním sklonem aby to lepe sedelo v zatáčkách ? jaké pneu ? kola ?
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
to je název co se mi líbí a bude to jen vzhledově,nějaké výměny motoru nečekej...co se týče negativní odklon kol už mám už ted' velký navíc na rovince je to nevýhoda a co se týče street cars ty jezdí většinou rovně
keby race style, tak by som si spravil trubkové raména podvozok osadil na uniballi , miesto powerflexu nilonové "silent bloky" , brzdy od MD components 320mm kotúč 4 piesty dopredu 2 piesty dozadu. motor swap z omegy 3.0 MV6 so zástavbou twin turba prípadne compresor, tlmice s externou nádobkou, nastavitelný odklon, tuhosť, výška , kolesa magneziové 17" na centrálnu maticu ..... vedel by som sa vyhrat uz teraz tieto veci je cena okolo 10 K €
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
to by sa mi pacilo,met peniaze a garaz a auto navic MV6 bych tam supl ale hold neni na to peniz ani zazemi,nepocitam to ze autum zas tak nerozumim neco bych se naucil ale aj tak bych potreboval pomoc od zkusenych ...unibally bych potreboval i na to moje abych vyresil ten odklon a nemusel neco pilovat...
unibal ti neresi odklon, unibal je misto sepu, nepruzi, na normalnni jezdeni nepouzitelný, pac pri peznem provozu a nasich cestach se vymlati za 2 mesice...na odklon to hce podvozek
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
aha no tak to nechcu ...a jiny nez bezny provoz neznam,na okruhu nejezdím a s mým motorem ani nejde jinak váha auta dnes změřena na 1160Kg což není zas tak moc ..vezl sem železo tak si začnu vydělávat na opravy,úpravy kilo za 4kč ale dnes sem měl jen 50kilo
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°°čalounění víčka nádrže str.53
ta stolicka nema chybu
A nestačilo ho jen nastříkat na černo??? nebo třeba koupit černý víčko na vrakovišti????
Ale jinak hezká práce líbí se mi že se ti to nekrčí na okrajích pohrál jsi si stim.
Ale jinak hezká práce líbí se mi že se ti to nekrčí na okrajích pohrál jsi si stim.
tak tohle je nejvíc. tímhle si překonal snad všechno. A bude se ti normálně dovírat??? Já měl dnes dole vejfuk, škoda že mě nenapadlo ho taky potahnout.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C