Úbytek chladící kapaliny
Úbytek chladící kapaliny
Mám problém, po najetí cca 200km musím dolít asi 1l do chladící kapaliny. Když jsem na servisu napojil tlakovačku, tak zůstala 15min. stát na 1bar. Víc jsem si netroufl tam cpát. Pod autem taky v garáži žádné mokro nemám, přesto se kapalina ztrácí. Kde může být zakopaný pes? Těsnení pod hlavou to není, to je zkontrolované. Bo jaký tlak můžu napumpovat na tlakovačce, aby se ukázaly netěsnosti?
END
- Reklama
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud není mokro v motorovém prostoru, ani pod autem, Tak to teče do auta, jak mě, přes radiátor. Jak se pustí topení, otevře se radiátor a teplá voda teče do radiátoru,resp ven. Zkus zastavit radiátor a jezdit, uvidíš jestli Ti ubývá. Taky jsem to tak zkoušel,až jsem na to přišel. To poznáš i dřív, pokud do expanzky naliješ vodu zárovno s tím límcem,co je uvnitř / k poznáni je to dobrá měrka/ a budeš jezdit, poznáš hned, jestli je vody po ten límec.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
no nevim, kdyby měl každejch 200km litr vody pod nohama tak by to asi vidělHany píše:Tak pokud není mokro v motorovém prostoru, ani pod autem, Tak to teče do auta, jak mě, přes radiátor. Jak se pustí topení, otevře se radiátor a teplá voda teče do radiátoru,resp ven. Zkus zastavit radiátor a jezdit, uvidíš jestli Ti ubývá. Taky jsem to tak zkoušel,až jsem na to přišel. To poznáš i dřív, pokud do expanzky naliješ vodu zárovno s tím límcem,co je uvnitř / k poznáni je to dobrá měrka/ a budeš jezdit, poznáš hned, jestli je vody po ten límec.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Otázka je jak dlouho se mu to ztrácí,kolik už dolil, přiznám se, než jsem na to došel,dolil jsem minimálně dvě expanzky a teklo mi to jak ke spolujezdci,tak šoférovi a koberec velice z vrchu nebyl poznat mokrý, ono se to drží v tom molitanu pod tím kobercem. To bylo taky vysušování, hadra nahoru, hadra po ten molitan a už jsem šlapal,ať to co nejvíc vytlačím.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
no víš ten podpis se nezapomíná... a stejná IP adresa mi to jen potvrdíla si porovnej ten podpis... http://www.tuningforum.cz a IP adresu mi musíš věřitpepca píše:že by detektivní práce?Manli-Colombo?no super,já stále čekám na ty již po druhé odeslané repráčky,asi jdou kolem světa či co,no hezký.manli2 píše:jinak proč nepoužíváš svůj starej nick? M&R
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
To je nick bráchy a jeho manželky. Ty by mi dali.manli2 píše:jinak proč nepoužíváš svůj starej nick? M&R
A IP adresa musí souhlasit, nastěhoval jsem se zpátky k rodičům a tady je jen jeden pc s netem...
Naposledy upravil(a) Trdlo dne 22 lis 2006, 22:15, celkem upraveno 1 x.
END