Napájecí kabel zesilovače
- vasekpetr1
Re: Napájecí kabel zesilovače
Okno nechej nahoře.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
tvůj návod byl super šlo to jako po másle:), ale stejnak jsem nic neudělal pač jsem zjistil že musím mít redukci klasický 165mm reproduktor se tam nevejde:( ale aspon jsem si to zkusil:) a docela jsem byl mile překvapen když jsme viděl jak je výškový reproduktor pěkne zabalen v izolaci a tak samo i tapec že byl docela "vytlumen" nevíš prosím náhodou jak se rozdělává průchodka u zadních dveří?:) u předních je takový červený cvoček ale u zadních je nějaký modrký kroužek a snaži jsem se točit vytahnout ale furt jsem nepřišel na to jak to rozebrat:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tahal kábel v čera na zesák normálně za naftovím čerpadlem.. jenom jsem ho tam provleknul a vytahl u ridice,je to tak schovane..ale za svetla jde videt..nemusel jsem nic vrtat a pak klasika leví prah..
Opel Astra G 2.0 DTI 74kw r.v. 2000
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
náhodou fotky bys sem nedal nějaké kudy co a jak ...levým prahem jsi to měl rozdělané nebo jsi ho jen odklopil a protáhnul?:)
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Nemam čím nafotit.. ale když se podívá od motoru za naftový filtr,tak hned nad trubkama od topení to je.. mě tam vede ještě jemný drát od baterky (-) byla tam si guma nebo něco ale nemam ji tam.. u toho je hned aji posilovač brzd musíš se podívat pořádně.. a pak jsem jen dráty dal zespod pod prah nic jsem nesundával jen jsem je tam natlačil,až dozadu kdybys bydlel kousek od Opavy tak ti to ukážu..
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Dokázal bys mi napsat takový krásný návod i na zadní dveře?:D ale asi je to to stejné co dneska jsem dle tveho navodu zase postupoval a je to fakt snadné nejhorší je bod 4 a bod 7 člověk musí hold silou:Dvasekpetr1 píše:Sundání tapecu ve dveřích je práce na pět minut, když se dloubu v nose .
1) tři šrouby s křížovou hlavou na spodku dveří
2) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač zrcátek a odpojím z kabeláže
3) vydloubnu plochým šroubovákem ovladač stahování oken a odpojím z kabeláže
4) plochým šroubovákem vydloubnu vnitřní kryt madla dveří (v lemu) - je na zobáčcích.
5) vyšroubuji 3 šrouby ukryté v madle a za ovladači
6) vytrhnu trojúhelník výškového repra
6a) tapec oddloubnu od plechu dveří - drží na podobných trnech, jako trojúhelník výškového repra
7) celý tapec chytnu a od zámku tlačím směrem nahoru, aby vyskočil z hrany okna i s horní lištou - jde to ztuha, pomáhám si zevnitř šroubovákem
8 ) po vyskočení tapecu odpojím lanovod otvírání dveří - je nasunut v drážce.
A tapec je dole
PS: víš jak sundat venkovní prahy?:D že by se mi hodil taky návod:D potřebuju to sundat:) díky
Naposledy upravil(a) Danosss dne 26 dub 2012, 20:41, celkem upraveno 1 x.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Já jako asi mám nataáhnutý kabel od motoru stejně sice jen uzký a né ten pořádny pro zesík jen mě zajímalo právě jak jsi to dostal do prahů tak to je okkozlik159 píše:Nemam čím nafotit.. ale když se podívá od motoru za naftový filtr,tak hned nad trubkama od topení to je.. mě tam vede ještě jemný drát od baterky (-) byla tam si guma nebo něco ale nemam ji tam.. u toho je hned aji posilovač brzd musíš se podívat pořádně.. a pak jsem jen dráty dal zespod pod prah nic jsem nesundával jen jsem je tam natlačil,až dozadu kdybys bydlel kousek od Opavy tak ti to ukážu..
- vasekpetr1
U zadních dveří je to víceméně podobné, jako vpředu. Vydloubni spínač stahování okna, pod krytkou v madle dveří je další šroub. Zespodu dveří jsou myslím pouze dva šrouby. Postupuj intuitivně, nemáš co pokazit.
Návod na sundání prahu a tapecu dle knihy Jak na to:
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc!! už jsme si tu knižku stahl je to super diky:)
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
jsem to jen pod prah nastrkal.. zespod.. a já mam taky meděný drát z prodlužovačky.. a hlidu hraje to luxusně..Danosss píše:Já jako asi mám nataáhnutý kabel od motoru stejně sice jen uzký a né ten pořádny pro zesík jen mě zajímalo právě jak jsi to dostal do prahů tak to je ok
- kozlik159
- Kontaktovat uživatele:
Prosím tě mohl bys mi poslat návod na rozebrání levého zrcátka u řidiče,asi mi vyskočilo s motorku na štelovánívasekpetr1 píše:U zadních dveří je to víceméně podobné, jako vpředu. Vydloubni spínač stahování okna, pod krytkou v madle dveří je další šroub. Zespodu dveří jsou myslím pouze dva šrouby. Postupuj intuitivně, nemáš co pokazit.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Hoši super, pročetl sem si to všechno měl se asi stejne problemy jako kolega a kdyz se to tu tak vsechno sejde tak je z toho perfektně popsaný návod. A za brožurku taky díky pomáhá mi skoro při všem
-
Obávam sa, že pre motorizaciu X16XEL to asi neplatí, dnes som si to prekontroloval a mierne prelisovaný plech na tom mieste je, ale bez prechodky- resp. zaslepenej diery. Takže musím nájsť inú cestu ako v pripade zafky!PaAavlik píše:Proc delat takove slozistosti, kdyz je tam pruchodka zadelana spuntem
o vikendu jsem tahal kabely ja a udelal jsem to nasledovne:
foto od pedalu:
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
Nemá nikto iné riešenia ťahania kabelu po ľavej strane, všetke ľavostranné riešenia na tom to aute čo mám ja zasadne neplatia. Tahať to po pravej strane je proti logike + zhorši mi to dosť samotny výkon kabelu! Hrúbka kábelu je cca 12mm takže riešenia okolo bowdenu kapoty nepripadajú v úvahu!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957