jo to ma kazdej podobny nazory, me to ceka az v breznuLomikar píše:Když jsem ve 20 poznal jednoho kámoše tak měl 31 a já se mu smál že co je 30 a víc tak to je rakváč!
Takže už taky patřím mezi rakváče!!!
30!
kolik je Vám let?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Až???To je coby dup coby dup to je tokový překladatelský oříšek.[/quote]Lomikar píše: jo to ma kazdej podobny nazory, me to ceka az v breznu
no ja myslim ze to je v pohode, do 30 jsem stihnul zplodit dite, mam slusnou praci, peknej velkej byt, krasnou manzelku, pekny auto ) co vicsi prat? rodice jsou zdravy, dcera taky, segra stavi barak takze jsme spokojena rodinka ne?
ale to uz je sakra OT.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tady máme hustofrajery a hustofrajerky f plný kráse https://www.astra-g.cz/forum////////viewtopic.php?t=729Pitman píše:vzhldem k tomu ze jsem tu novy, tak jsem jeste nemel tu cest zucastnit se nejakeho srazu...docela by me zajimalo jak lidi tady vypadaji....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak podte na skype vy co mate kameru a muzem udelat videohovorPitman píše:mne je 27, ale vypadam mladsi....o hodne...v podtate vzhledem jsem jetse takovy junior
jinak bych mel jeste jeden navrh....co kdyby kazdy poslal sve foto.....vzhldem k tomu ze jsem tu novy, tak jsem jeste nemel tu cest zucastnit se nejakeho srazu...docela by me zajimalo jak lidi tady vypadaji....
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tož pani a damy, me je cerstvych 26 a pomalu si zvykam astrulku mam rok a pul a zatim nejlepsi vuz co jsem kdy ridil,kam se hrabe vw polo,vw golf,opel omega,vw new beatle,skoda oktavia I,favorit,felicia,toyota corolla,mazda 323... s timhle jsem uz jezdil, s necim dele s necim jen kratce takze muzu porovnavat
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
-
- Kontaktovat uživatele:
heh hezkej vycetSchumak píše:Tož pani a damy, me je cerstvych 26 a pomalu si zvykam astrulku mam rok a pul a zatim nejlepsi vuz co jsem kdy ridil,kam se hrabe vw polo,vw golf,opel omega,vw new beatle,skoda oktavia I,favorit,felicia,toyota corolla,mazda 323... s timhle jsem uz jezdil, s necim dele s necim jen kratce takze muzu porovnavat
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná