chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°

Odpovědět
chipp

Re: chipp - 18´´ rims

Příspěvek od chipp » 17 bře 2012, 11:20

vy jste mudrlanti, co ?!! :o :mrgreen: :mrgreen: musím holt jezdit opatrně, což mi za tu machrovinku stojí :-D

Jinak ostřiky vyměněny, mlha přes celé okno nádherná, u řidiče je naprosto luxusní u spolujezdce ostřik stříká trošku níž,ale dá se to přežít, tak jak se budu nudit, zkusim tu trysku nějak nastavit,,,,

na 99,9% to budou kola co mi dělají neplechu, rotože když přes zimu jsem si je nechal přezouvat a vyvažovat tak mi říkali že je to nahraně vyvážené závažím, že už by jedno nebo dvě chtěli narovnat,ale že to vyvážili závažím...tak nevím, nechám je překontrolovat a když tam bude nějaký "fatal error" tak jdou na rovnání a když to pak už nebude OK, hážu auto ze skály :twisted:

Reklama

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 17 bře 2012, 23:01

Jináč nepozoruješ nějaký ubýtek výkonu či zvýšení spotřeby s 18ti palcákama? přece jenom motor tam 1,6 16v což není sice špatné ale taky to není žádný 2,0 turbo :)
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2

ála
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ála » 17 bře 2012, 23:13

on s tim musi jezdit pomalu, pac mu to jebe podbehy, tak ti nerekne :D

chipp

Příspěvek od chipp » 17 bře 2012, 23:37

absinth> spodek je slabší, to je jasná věc, ale když to točím nad ty tři tisíce tak se to už dá, to je stejné jako s 15ctkama .... akorát ten rozjezd je línější,no..ne zas o tolik,ale je tam takové hluché místo ....

ála> jezdim pomalu, mám čas se věnovat blonďatejm sukýnkám co chodí teď venku, když je teplo a koukají se na auto a na majitele ... dnes na benzíně mi jedna slečna řekla, jestli je venku takové teplo že mám kratasy, tak jsem rekl ze jo,at se jde semnou podivat a na to mi odvětila, že by chtěla vědět jestli v létě budu chdit v trenkách nebo jak..jsem řekl že nahý a ona z fleku položila otázku kde bydlím :mrgreen: :mrgreen: takže něco na tom bude, že to auto tahá na kola slečny :!: :!: :!:

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 17 bře 2012, 23:54

Melo to dohru? vymena slin nebo aspon tel. cisel:-D?

chipp

Příspěvek od chipp » 18 bře 2012, 00:00

:mrgreen: :mrgreen: jsem zadán,takže musim sekat latinu, v minulém vztahu mě nevěra zařízla... :-D

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 18 bře 2012, 08:50

chipp píše:absinth> spodek je slabší, to je jasná věc, ale když to točím nad ty tři tisíce tak se to už dá, to je stejné jako s 15ctkama .... akorát ten rozjezd je línější,no..ne zas o tolik,ale je tam takové hluché místo ....

ála> jezdim pomalu, mám čas se věnovat blonďatejm sukýnkám co chodí teď venku, když je teplo a koukají se na auto a na majitele ... dnes na benzíně mi jedna slečna řekla, jestli je venku takové teplo že mám kratasy, tak jsem rekl ze jo,at se jde semnou podivat a na to mi odvětila, že by chtěla vědět jestli v létě budu chdit v trenkách nebo jak..jsem řekl že nahý a ona z fleku položila otázku kde bydlím :mrgreen: :mrgreen: takže něco na tom bude, že to auto tahá na kola slečny :!: :!: :!:
auto ne :lol: ..to ty svaly z kreatinu nafouklé :mrgreen: ale taky ta dřina z posilky :wink: 8)
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

chipp

Příspěvek od chipp » 18 bře 2012, 09:51

:-D ty si blázen..jsem si procentualně spočítal že na bench press dávám 150% své váhy :-D

jedem na ten sraz nebo co bude...řekni ? a co to je ten odskok, k čemu je to dobré ????
Naposledy upravil(a) chipp dne 12 dub 2012, 16:09, celkem upraveno 1 x.

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 18 bře 2012, 11:32

:shock: :shock: 8) zavist,ja sem zatim byl jen na cca 96% ale zas když zvážíš že průměrný člověk zvedne na bench asi 30%svoji vahy je to slušné...ty si teda 104%nad průměrem..

hej je čas ale v pruběha dubna se musíme všeci nějak domluvit čím víc tím líp,samému se mě až do ostravy nechce navíc se tam ztratím sem tam nikdy nebyl :mrgreen:
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...

chipp

Re: chipp - 1.6 16V

Příspěvek od chipp » 14 dub 2012, 22:23

Tak abych si trochu oživil svůj topic, tak přidám zatím informace ( foto doložím až dostanu fotky do PC ) copak je nového na autě.

Na autě přibily nové zadní světla - provedení chrom a červená - stejné jako originály,ale není tam ten oranžový pruh, tak všichni víme které mám na mysli.
Potom jsem sundal zadní stěrač, takže auto je luxusní ze zadu, takovou prdelku jsem si přál vždycky a jakmile přibyde tento měsíc (snad) nový výfuk a snížení tak to bude vypadat ještě lépe.
Přisly mi taky el.okénka do auta, tak jsem jen mechanismy zapojil a vše funguje jak má,takže jakmile bude čas,nahodím to do auta a hotovo :-)

Jinak copak se přihodilo v pátek třináctého tak bylo to, že ve 12 když jsem jel do práce proti mě jeli pčr tak jsem na ně zablikal,protože nesvítili, oni hned otočka,majáky ... dostal jsem zjebáno za kola,xenony,prošlou dálničku,pruh pře okno nalepený.... ukecal jsem to že t vyřešíme domluvou. Jedu z práce večer a zase majáky a dopravka mě brala, tak jsem jen argumentoval že dnes už podruhé s pčr mám tu čest, tak jsem jim rovnou narovinu řekl že jejich kolegové mě mrdali za to to to ... tak jsme se bavili a uhandlovali jsme to na 200,- pokutku.....
Takže pátek třináctého se fakt povedl :-)

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 14 dub 2012, 22:25

No já měl za jednosměrku a xenonádu v perníkově pokutu pětibábu :D Ale chápu že 4H8 (Hradec Králové) na RZ je asi trochu nakopla, taky byla 01:00

Chápu že kolesa co nebyly v TP je asi trochu vytočily.

Z toho plyne poučení neblikat na pčr :lol:
Naposledy upravil(a) Absinth dne 14 dub 2012, 22:27, celkem upraveno 1 x.

chipp

Příspěvek od chipp » 14 dub 2012, 22:27

jednosměrka :-D

no už na ně kašlu,člověk jim chce pomoct a ve výsledku jsem za to ještě bit. Ale je fakt,že kdo by je asi tak zastavil a dal jim pokutu že nesvítí....jejich kolegové ? to asi ne, ... :-)

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 14 dub 2012, 22:30

Jináč nepozoruješ nějaký nárůst spotřeby či ubytek výkonu přeci jen 18tky kolesa jsou 18tky kolesa...

Jó třeba u nás dělaj policajti taxi, před barákem se furt nechává nějakej týpek nakládat a nebo si tam nechá naložit svoji manželku/ milenku. Páni si tam stojí uprostřed parkoviště a když chce člověk vyjet tak to nejde, musí čekat než mu naloží starou a odjedou do pryč. No a že by je za to někdo pokutovat ? nou nou...

kubeSRi

Příspěvek od kubeSRi » 14 dub 2012, 22:53

já už na to se*ru když někdo nesvítí jeho chyba lidi to bud nepochopí nebo ještě vypič*jou že blikáš...není nad SPDS :lol:

jo stěrač je hnus ale horší když ráno zarosí :D ..světla ukaž ale asi už vím jaké máš

vidíš kdybys měl na autě mega nárazníky ani by si nevšimli :!: na silnici vyčnívat znamená že debilové chcou s tebou zavodit a filzli mstit kapsy..zlatá usa tam není ani technická..no stress

Absinth
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Absinth » 14 dub 2012, 22:56

Jo jenže pak to v USA dopadá jak vidíme :roll:

Ono monster nárazníky jsou sice hezký ale úplně k lejnu...

Zadní stěrač já třeba využívám hojně a rád, nevím proč ho dáváte pryč :P

Odpovědět