Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° fo.strana 1.odskok zahlazení5
No koukám že to bude prostě nářez jen tak dál Jinak co se ti nelíbí na ferodu???ne vše musí bejt tuzing a tuning.
- Reklama
Ale né v tom smyslu že to je brutálně pěkný ale že mě fakt styl tvých úprav dostávaj k pláči ...
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
4E7 7770
No ale když to vezmeš kolem a kolem tak i ty nejnadupanější tuzingový káry co jsou třeba v časopisech. Tak to maníci dělají obdobným způsobem jako Kůbes. A kitu tam musí dávat taky kila. Sice třeba nepoužívají nezvyklé materiáli ale kreativita se taky cení.
nemůžeme to srovnávat s pořadem Pim my ride na MTV. Nebo jak se to jmenuje tam maj týpky který se zabívaj každý svým a společně vytvoří nějakej ten celek. a určitě taky nějak začít museli. Třeba jako tady Kůbes a já.
Takže jen tak dál.
nemůžeme to srovnávat s pořadem Pim my ride na MTV. Nebo jak se to jmenuje tam maj týpky který se zabívaj každý svým a společně vytvoří nějakej ten celek. a určitě taky nějak začít museli. Třeba jako tady Kůbes a já.
Takže jen tak dál.
Dobře každýho názor .... já sem dostal astru k 18tinám tudíž mé první auto vidíš na tom nějaké stejné nebo podobné úpravy jako u něj ? já sem cestu kitem nikdy neřešil
4E7 7770
4E7 7770
Vpořádku já mám auto taky zatím bez kitu spíš si hraju se starýma nárazníkama ve sklepě nebo doma a tak a až si budu myslet že je to udělaný tak že si řeknu tak to je kus pořáně udělaný práce a bude to dle mého gusta pak to možná zkusim dát na auto jak to bude vypadat. i když tuzing jsem už na auto zkoušel dávat tak stejnak originál je jen jeden.
vrty:já sem nic blbého o ferodu nepsal podle me paradni znacka
jsem rád že je tu někdo kdo to chápe akorát hold oni to maji udělané vzhledově na 100%...
radoparic: u mě je zas nesmysl šíleně snížit auto abych se o to musel bát,nemohl naložit auto a neprojel kde potřebuju a taky to nepíšu každému kdo to má že je to nanic,každý más svůj styl i itřeba um ty jedeš german ale ja jedu juesej a každý nemůže vytvářet svoje auto je potřeba zručnost,odvaha a nápad ale to každý nemá ,,,někdo umí to a někdo zase to a nikdo nemá právo někoho odsuzovat pokud se nevěnuje stejné věci na vyšší úrovni...je to jakobych já napsal že fotbal je píč*vina protože ho neumím hrát... stručně jasně!.
vrty: ty si taky případ žeprej dycky zasmradíš celý barák ..jo
jsem rád že je tu někdo kdo to chápe akorát hold oni to maji udělané vzhledově na 100%...
radoparic: u mě je zas nesmysl šíleně snížit auto abych se o to musel bát,nemohl naložit auto a neprojel kde potřebuju a taky to nepíšu každému kdo to má že je to nanic,každý más svůj styl i itřeba um ty jedeš german ale ja jedu juesej a každý nemůže vytvářet svoje auto je potřeba zručnost,odvaha a nápad ale to každý nemá ,,,někdo umí to a někdo zase to a nikdo nemá právo někoho odsuzovat pokud se nevěnuje stejné věci na vyšší úrovni...je to jakobych já napsal že fotbal je píč*vina protože ho neumím hrát... stručně jasně!.
vrty: ty si taky případ žeprej dycky zasmradíš celý barák ..jo
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
zasmradí panelák a ještě si ve sklepě dělá skladiště. škoda že nemám Astru. Aspoň bych mohl chodit loupit náhradní díly.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
no konečně..a má moje vysněné kola..pokud máš odkaz dej SZ
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
proc sem nedavas normalni fotky a dopredu si davej ty zmenseniny... me to neba nacitat cele a rozklikavat
NENI V TOM TAKOVY BORDEL A vsecko hezky na prvni strane,shrnuti
Osobně si myslím že každej leze na poslední stránku pročte komentáře a skoukne fotky než líst furt na první a poslední stranu
4E7 7770
4E7 7770
víš co ale zas byl ve fotkach binec a každý neprojde všecky stránky a pak nevidí něco a je to škoda bylo moc ot
..odskok mi trval udělat asi 10 min(večer fota a video) ale není to práce pro blbce a olšové ruce,stačí vyvrtat dvě díry zevnitř kufru na uchyceni el.magnetu a vychytat nastavení lanka..problém je že po odemření má kufr zabezpečovák tak sice je volný ale nejde otevřít bud silnou pružinu nebo vyrobím časový spínač co ten magnet 10s podrží
dej si silnejsi vzpery to by nepomohlo??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013