Auto píská do cca 50km v hodině

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
Angusss
Kontaktovat uživatele:

Auto píská do cca 50km v hodině

Příspěvek od Angusss » 05 bře 2012, 16:31

Ahoj,

mám Opel Astra G a začal mi problém, že při pomalejší jízdě (do 50km/h) mi něco píská u kola, nevíte co to může být? Tlumiče asi ne, s autem jsem pumpoval a nic, co by mohlo pískat na kolech?

Děkuji,

Jirka

Reklama

Defender
Kontaktovat uživatele:

Re: Auto píská do cca 50km v hodině

Příspěvek od Defender » 05 bře 2012, 19:06

A píská to už pokaždý když jedeš (zatáčíš), nebo zatím jen když brzdíš ? Asi víš kam mířím, ano brzdový destičky a zřejmě ohledně signalizaci na předních, tak zadní. Taky jsem si myslel že je to předek a hle on zadek :lol: 8)
Další možnost je klíňák, kladka napínání (je slyšet při nižších rychlostech napravo), řemenice (snad spojka) na altík ?? Posloupnost dle obtížnosti a nákladnosti opravy :)
Mobil : 602318645

Angusss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Angusss » 08 bře 2012, 15:11

Ahoj, při brždění to nepíská! Pouze při jízdě... zepředu to určitě nejde, rozvody mám nové asi 2 měsíce. Začalo to po tom, co jsem nachal zamrznout ručku a při odjezdu to musel "odtrhnout" (prostě to chvíli jelo blbě, ale pak se to rozjelo) možná je to tím...

hant

Příspěvek od hant » 08 bře 2012, 15:49

teď budu asi mimo mísu. Ale mě začala pískat zafira asi při 70km/h a vejš. Zkoušel jsem jestli to nedělají lišty, ofuky, kola, opravdu všechno možný. Na nic jsem nomohl přijít. Rady jako zesil si rádio byly pasé. Pískání bylo šílený. Dokonce jsem dostal pokutu protože sem to předváděl kamarádovi a 80 v obci bylo na policii moc. Ale to je jiný příběh. :( Nakonec jsem zjistil že to dělá prut anteny, kterej jsem koupil v Auto Tempo protože ta moje origo chutnala kunám a byla rozžvejkaná. Byl to univerzál a neohýbal se s náporem větru. Když jsem vyjel z myčky a nenasadil antenu bylo ticho. Tak zkus třeba i tuhle variantu. Pískání a různý otřesy se po kastli rozjedou a je těžký přesně identifikovat místo vzniku.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1

https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira

Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní

Odpovědět