Re: astra SRi-ZAS NĚCO... str.96
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° fotky,videa.... strana 1.
děkuju už to snad bude bez ot a sprost'árny vypustíme
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Reklama
hmm..moc pěkné úpravy panečku líbí se mi jak si s tim doma pracuješ hezky sám, že se toho nebojíš.
A co se týká to prodloužení nárazníků, ty podspoilery tak to není špatné, ale já bych to k sobě nedal...
Jinak posledních asi 10 stránek je OT, to jsem ani nečetl a zbytek dobré..moc se mi to líbí i ta bouračka na začátku je pěkná .. mám rád blondýnečky
A co se týká to prodloužení nárazníků, ty podspoilery tak to není špatné, ale já bych to k sobě nedal...
Jinak posledních asi 10 stránek je OT, to jsem ani nečetl a zbytek dobré..moc se mi to líbí i ta bouračka na začátku je pěkná .. mám rád blondýnečky
díky,někomu se nelíbí ale v pohodě víš tady na foru jsem mistr kitu ale oni už mě znají ..jo chci být originální ale tak je to dělané před domem tak ta kvalita provedení není top..jo nemá cenu číst fota ted' budu dávat jen na stranu 1 dělám v tom pořádek ..jo k tobě by se to ani nehodilo ono ty máš přece jenom pěkné kola a já tento nedostatek kompenzuju spoilerama..
jo byla kus teda všechny 3 ..mám i lepší fotku
jo byla kus teda všechny 3 ..mám i lepší fotku
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
na tomto foru a jeho okolí už budu prezentovat JEN fotky meho auta a úprav !!! ..konec OT ne fakt zas by se to zvrhlo
já se zblázním, zase jsem se u tvojeho příspěvku zasmál jak kdy předtím Já zatím nepotřebuji nic kitovat, ale kdyby ano, obrátí se s prosbou na tebe...taky jsem už sběhlý tom,ale rada se vždycky hodí. Mě se naopak u tebe líbí ty podspoilery, to není špatné když do toho ladíš celé auto, ale kdybyhc já dával jen část tak to není ono.
Jinak se mi u tebe fakt moc líbí to sklo, asi ti ho ukradnu až bude spát ...
PS: to foto mi hoď do SZ ... (houslista)
Jinak se mi u tebe fakt moc líbí to sklo, asi ti ho ukradnu až bude spát ...
PS: to foto mi hoď do SZ ... (houslista)
..PS:uvidíme prohrabu se v pc ale stejně fotka je jen fotka žadne p*** nečekej ne konec fakt no ot
jasné
sklo vyšlo 1000kč použité-dalších asi 1500montáž,je to origo tak se člověk nebojí hlídek a narozdíl od většiny origo je ten pruh fakt pěkně velký
jasné
sklo vyšlo 1000kč použité-dalších asi 1500montáž,je to origo tak se člověk nebojí hlídek a narozdíl od většiny origo je ten pruh fakt pěkně velký
jak to že práce stojí víc jak sklo ? Vždyť se to jen nalepí toť vše,né ??? Je to pěkně velké, no..já má těch 20 cm u kraje ale ne po celé délce, jak jsmese o tom bavili že pruh je zeslabený urostřed díky eliptickému zaoblení skla
Já letím, už je 12, tak zatím čus a pošli tooooooo
Já letím, už je 12, tak zatím čus a pošli tooooooo
lepidlo 900 a hned j to....jasně to jsme řešili...joo val a pěkně si nalož
ty hadice mě serou.... není žádné místo ani pro výměnu žárovky anihž by xenony nemusely ven
kubes> koukni na to.. : http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... fMqXoIHs0g
kubes> koukni na to.. : http://www.youtube.com/watch?NR=1&featu ... fMqXoIHs0g
vyfot jak to vypadá zepředu..jinak dobré hlinokovka odstini teplo
chipp:i tak se to dá bud' rád že nemáš toyotu
jo toho maníka už kdesi ukazovali,takove decko bych chtel aspon nepozna fyzickou šikanu škoda že ten hrudník stojí zaprd
zepredu je normal roztahla do ovalu, prumer 80
Re: *PROJEKT:°°silver bullet°° fo.strana 1.odskok zahlazení5
pohoda...takže sehnal sem za pár kč odslok na 5 dveře bude to celkem zajimava vec snad to nahodím dobře chce to odladit pěkně...zahlazení pak klasika mřížka,vruty,kit a navážu na lištu nad spz pěkně