chipp - astra °°foto,video 26str°°PRODEJ!!!!°°
- Reklama
Re: chipp - 18´´ rims
takže si připrav kladívko a zamlat vnitřní stranu lemů, dá si kup 5cm doraz na zadní lumiče tlumiče, no a předky... počítej že z podběhů budeš mín jen cáry plástů..... http://imagelink.cz/images/snmek209sds.jpgchipp píše:rado> ano, jak říkáš. 225/40 R18
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
až tak.. ? ... no jsem zvědav jak to dopadne
prihazoval si??
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ne ...
první jsem si to myslel, když jsem hledal 18" na své auto, ale neeMike.S píše:OPC se u Hčka dělaly jak 18" tak 19" a u Gčka to byly 17" a 18" nebo ne?
Zdravím po delší odmlce
Na autě se zatím nic moc neděje, není čas, hodně práce a málo času na zábavu. Koupil jsem si pouze přední masku bez znaku (autíčko vypadá zas o něco hezčejí..jako žralok ) a druhou věcj sem si sehnal stavitelný zadek,abych na jaře až nazuji letní nebyl za offroad
Doufám že za měsíc, max za dva už budem jezdit na letních a lízat asfalt
Na autě se zatím nic moc neděje, není čas, hodně práce a málo času na zábavu. Koupil jsem si pouze přední masku bez znaku (autíčko vypadá zas o něco hezčejí..jako žralok ) a druhou věcj sem si sehnal stavitelný zadek,abych na jaře až nazuji letní nebyl za offroad
Doufám že za měsíc, max za dva už budem jezdit na letních a lízat asfalt
- kabrioletak
Samothe píše:první jsem si to myslel, když jsem hledal 18" na své auto, ale neeMike.S píše:OPC se u Hčka dělaly jak 18" tak 19" a u Gčka to byly 17" a 18" nebo ne?
Je to pravda.Na G astru,ale na cabrio!!!! Byly v nabídce i kola 18 palců za příplatek.Jsou to ty které jsou na té fotce na předešlé stránce(černá astra g cabrio).Netuším jak to bylo v ostatních verzích ale na cabrio byly,viděl jsem je vystavené v autosalonu jak jsem kupoval auto v německu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
jo ty letní to chce ten pruh na čelním skle je celkem malý,já sem si nechal dat origo zelené okno s pruhem,je 2x tak velký jak ta folie a vypadá to líp,sklo použité stálo asi 1000
a líbí se mě ty chromové angely
a líbí se mě ty chromové angely
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
kubes> no a změřil by jsi mi kolik má ten pruh uprostřed a kolik na kraji centimetru od horní hrany okna ????
jo večer ti to sem hodím až přestane pršet dám ti i foto
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
má 20 cm po celé ploše hold origo,s folií to bez zakřivení nejde takže střed bude dycky mín' s tím že poslední 3cm jsou jen lehce do nádechu modré jinak z venku černota a zevnitř namodro a jde přes to krasně vidět a neoslnuje te slunko a kontroly ti nemuzou nic rict
hm...tak to je moc pěkné ... díky za info
....ta červená čára na zdi aby se ti líp couvalo a zastavil si přesně kde chceš co???...to je podle vzoru nebos to jen tak vymyslel??