Marťasek píše:.. něco podobného uděl pro nové navigace a co jsem slyšel, na ty starší se pro nezájem vykašlal. Já mu psal, ale asi si chrání své nouhau páč mě asi nepomůže, neporadí jak na to… Na email nereaguje. Nevěděl by někdo, neporadil jaký soft použít na rozpitvání originálního CD? Co se týče českých zvuků mám hafol vytažených s navigací HW základnu slušnou času sice málo ale je a nadšení 100%. zde to problém není. Problém je vytáhnout zvuky s orig cd a ty poté pracně konvertovat na české a opět je vložit a vypálit cd. Pokud by se to podařilo CD by samozřejmě byly pro členy Opel "zdarma"
nevím, že by se mne někdo někdy e-mailem ptal, jak udělat CZ hlasové povely pro NCDR, ale to je fuk....
zapomeň na hledání SW a použití hotových zvuků. Rozpitvat zvuky je poměrně snadné, v souboru jsou poskládány ve formátu vox, ale problém je s frázemi, nepřišel jsem na to, jak jsou skládány z jednotlivých slov, ale i to by se dalo asi vyřešit. Dabing bude velmi těžký, musíš si uvědomit, že nelze překládat 1:1, takže si musíš sestavit vlastní slovník slov a z nich potom skládat fráze, bude chtít kompletní analýzu formátu audio souboru a potom si budeš muset sám napsat SW na skládání. Budete to šílená práce a problém bude s testováním, jak ověříš, že mluví jak má – když jsem si to všechno dal před cca. rokem dohromady, vzdal jsem to. Neříkám že to nejde, když se chce, půjde to...